18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φθηνότερο κατά 100 δολάρια το Surface 2 της Microsoft!

    Η Microsoft αποφάσισε να περικόψει την τιμή του Surface 2 tablet κατά 100 δολάρια, κάνοντας έτσι το γνωστό tablet πιο ελκυστικό στο καταναλωτικό κοινό. H παραπάνω μείωση αφορά όλα τα προϊόντα της οικογένειας Surface (ακόμη και το ακριβότερο LTE μοντέλο) και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό ουσιαστικά αυτή η κίνηση γίνεται για να «ξεστοκάρει», η Microsoft και να προωθηθεί καλύτερα στην αγορά το Surface Pro 3.  surface2

    Συγκεκριμένα, το Surface 2 με τα 32GB θα στοιχίζει 349 δολάρια, το μοντέλο των 64GB θα κοστίζει 449 δολάρια, ενώ το Surface 2 με LTE support θα τιμολογείται στα 579 δολάρια. Το Surface 2 βρίσκεται στην αγορά εδώ και περίπου ένα χρόνο και με το Surface 3 Pro να αποτελεί το πιο hot προϊόν της Microsoft στον χώρο των υβριδικών tablets, η μείωση τιμής έρχεται ως φυσικό επακόλουθο. Εν αντιθέσει με το πολύ πιο ακριβό και ισχυρό Surface Pro 3, το Surface 2 στηρίζεται σε έναν ARM processor και τρέχει Windows RT αντί του Windows 8.1. Επίσης, η διαγώνιος της οθόνης του Surface 2 ανέρχεται στις 10.6 ίντσες (ποιότητα 1080p), ενώ το Surface Pro 3 προσφέρει οθόνη 12 ιντσών και ανάλυση 2160×1440 pixels. Η μείωση τιμής στο Surface 2 είναι άμεσα συνυφασμένη και με την απόφαση της Microsoft να μην κυκλοφορήσει το Microsoft Mini, το οποίο φημολογείτο ότι θα συνδύαζε πολύ καλές επιδόσεις σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

    H μάχη απέναντι στην Apple που κυριαρχεί στην αγορά με τα MacBook Air είναι ιδιαιτέρως σκληρή, για αυτό και σίγουρα η προαναφερθείσα μείωση τιμής, σίγουρα θα δώσει ένα πρόσθετο κίνητρο στο καταναλωτικό κοινό για να αποφασίσει τελικά να αγοράσει ένα μέλος της οικογένειας Surface 2.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles