22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    SURVIVOR 2022, τεχνική υποστήριξη ψηφοφορίας από την AMAZE

    Η Amaze, η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών SMS και Audiotext στην Ελλάδα, εκτέλεσε άψογα και με ιδιαίτερη προσοχή μια μεγάλη σειρά από τηλεοπτικούς διαγωνισμούς και ψηφοφορίες για την σεζόν 2021-2022.

    Το Survivor 2022, ένα από τα πιο απαιτητικά τηλεοπτικά προγράμματα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή που κέρδισε το έπαθλο των €100.000 έγινε με ψηφοφορία του κοινού μέσω SMS και τηλεφωνικών κλήσεων που υλοποίησε τεχνικά η Amaze. Για ακόμα μια χρονιά, η πλατφόρμα της Amaze διαχειρίστηκε με αποτελεσματικότητα τον τεράστιο όγκο μηνυμάτων και κλήσεων, σε πραγματικό χρόνο. Καθ’ όλη την διάρκεια των έξι μηνών η συμμετοχή των τηλεθεατών ήταν πολύ μεγάλη στις εβδομαδιαίες ψηφοφορίες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρείς ημέρες όπου διεξήχθησαν ο ημιτελικός και ο τελικός.

    Το παιχνίδι επιβίωσης αναμένεται να συνεχιστεί  και την νέα τηλεοπτική σεζόν για να μας χαρίσει στιγμές γεμάτες ένταση και αγωνία!

    Τηλεοπτική σεζόν 2021-2022

    Μέσα από τις ψηφοφορίες που διαχειρίστηκε η εταιρεία ΑΜΑΖΕ, ανάδειξε τους μεγάλους νικητές τηλεοπτικών shows, όπως το Big Brother και το Survivor! Μοίρασε πλούσια δώρα σε δεκάδες υπερτυχερούς, από ταξίδια και gadgets μέχρι αυτοκίνητα και μετρητά! Πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως η ΕΛΕΠΑΠ, η Φλόγα κ.α.

    Η νέα σεζόν αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική, με έντονες στιγμές και πολλά χαμόγελα! Η Amaze πάντα πρωτοπόρα στον τομέα της και με την πιο αξιόπιστη τεχνική υποδομή, θα συνεχίσει να προσφέρει νέες και ποιοτικές υπηρεσίες και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

    Μείνετε συντονισμένοι…

     

    *****

    Σχετικά με την AMAZE

    Η εταιρία ΑΜΑΖΕ με έτος ίδρυσης το 2002, είναι ο μεγαλύτερος τεχνικός Πάροχος (aggregator) στην Ελληνική αγορά, για υπηρεσίες που παρέχονται μέσω premium SMS και Φωνής.
    Την εμπιστεύεται σταθερά το σύνολο των τηλεοπτικών & ραδιοφωνικών σταθμών & εντύπων, υλοποιώντας δεκάδες διαγωνισμούς & ψηφοφορίες κάθε χρόνο καθώς η τεχνική της υποδομή μπορεί να υποστηρίξει τον μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονών κλήσεων και SMS στην αγορά. Η ΑΜΑΖΕ είναι ο νούμερο ένα πάροχος για απαιτητικά projects, όπως οι ψηφοφορίες των Survivor, Eurovision, Voice, Big Brother, τηλεμαραθώνιους κλπ.

    https://amaze.gr/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles