11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Suunto Spartan Sport hands-on: Activity tracker για απαιτητικούς!

    Ένα activity tracker είναι, πλέον, “must” για κάθε αθλητή, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, αλλά και για όσους απλώς πάνε μια στο τόσο για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο. Η Suunto είναι από τους κατασκευαστές που ξέρουν πως να καλύψουν τις ανάγκες όλων των παραπάνω χρηστών και για το σκοπό αυτό δημιούργησαν το Spartan Sport!

    suunto-zarou (3)

    Το “συναντήσαμε” στο Zarou Zone, στο γκάζι, ένα πολυχώρο εκγύμνασης όπου ο coach Zarou θα σας υποδεχθεί με συμβουλές, tips και πανέτοιμος να σας… στρώσει στη δουλειά, είτε για να φτιάξετε το σώμα που πάντα θέλατε, είτε για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, είτε για να προετοιμαστείτε για κάποιον αγώνα.

    Το Spartan Sport είναι ογκώδες καθώς περικλείει μια μεγάλη, ευκρινή, έγχρωμη οθόνη των 320×300 pixels, ωστόσο παραμένει σχετικά ελαφρύ (70 γραμμάρια) και ελκυστικό. Η ποιότητα κατασκευής του είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα ενώ η συσκευή είναι πλήρως αδιάβροχη ώστε να την χρησιμοποιείτε άφοβα και κατά την κολύμβηση. Μπορεί να αντέξει σε βάθος έως 100 μέτρων και είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ διαθέτει τρία πλήκτρα στο δεξί μέρος της: Πάνω, Κάτω και το κεντρικό που εκτελεί τις εντολές σας.

     

    suunto-spartan-sport (3)

    Η πλόηγηση στο μενού είναι εύκολη και αποκαλύπτει γρήγορα τις επιλογές και τις δυνατότητες που προσφέρει η Suunto μέσω του μοντέλου της. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ άνω των 80 διαφορετικών δραστηριοτήτων, να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό GPS του Spartan Sport για να καταγράψετε τη διαδρομή σας ή να πλοηγηθείτε σε μια ήδη επιλεγμένη διαδρομή, να δείτε τα αποτελέσματα της προπόνησής σας… ενώ στην αρχική οθόνη, χωρίς να πιέσετε τίποτα, ήδη λαμβάνετε πολλές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, πέρα από την ώρα, φυσικά. Η μπαταρία της συσκευής αντέχει έως 10 ώρες προπόνησης με το GPS ενεργοποιημένο στο mode με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και έως 16 ώρες με καλή ακρίβεια… ή μπορείτε να την αφήσετε χωρίς φόρτιση για 10 ημέρες, αν λειτουργεί απλά σαν ρολόι και καταγραφέας βημάτων/θερμίδων!

    suunto-spartan-sport (2)

    Το Suunto Spartan Sport έρχεται με δώρο τον καταγραφέα καρδιακών παλμών και το ειδικό λουράκι του, ο οποίος συνεργάζεται άψογα με το tracker και μπορείτε να τον φορέσετε άνετα γύρω από το στήθος σας, σε οποιοδήποτε είδος δραστηριότητας, ακόμη και κατά την κολύμβηση. Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε ξεχωριστά συνθετικά λουράκια σε διάφορα χρώματα για το Spartan Sport, ώστε να ταιριάξει ακριβώς με το στυλ σας και την εποχή.

    suunto-spartan-sport (1)

     

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles