21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε νέο EPIC footage από το Star Wars: The Rise of the Skywalker!

    Το D23 είναι το ετήσιο event της Disney, το οποίο είνια αφιερωμένο σε όλα τα μεγάλα franchises που φέρουν την σφραγίδα του House of Mickey! Marvel, Star Wars, Classic Disney και πολλά άλλα projects παρουσιάζονται στους fans, οι οποίοι φυσικά δεν μπορούν παρά να ουρλιάξουν από ενθουσιασμό!  Το Star Wars φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να έχει την τιμητική του στο γνωστό event, με την Disney να παρουσιάζει το πρώτο trailer της σειράς Mandalorian (που ουσιαστικά θα εκκινήσει την πλατφόρμα Disney+ μέσα στο Νοέμβριο), την επιβεβαίωση του Ewan McGregor στο ρόλο του Obi-Wan Kenobi για τη νέα σειρά Kenobi (όπου τα γυρίσματα της θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020), αλλά και ειδικό footage (σύντομο special look) στο Rise of the Skywalker, το 90 Episode του κινηματγογραφικού σύμπαντος του Star Wars που ουσιαστικά ρίχνει την αυλαία στο Skywalker saga.

    Rise of the Skywalker

    Πραγματοποιώντας μια ιστορική αναδρομή σε όλες τις ταινίες Star Wars, οι νέες σκηνές που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είνα το λιγότερο… επικές και φανερώνουν το πόσο σημαντική δουλειά έχει γίνει από τον σκηνοθέτη J.J.Abrams και το επιτελείο του. H Rey και ο Kylo συγκρούνονται για μια τελευταία φορά, με στόχο την τελική επικράτηση είτε της Σκοτεινής είτε της Φωτεινής πλευράς της Δύναμης. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε περισσότερο, ας αφήοσυμε καλύτερα το trailer να μιλήσει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles