19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο update του Swarm σας επιτρέπει να στέλνετε προσωπικά μηνύματα στους φίλους σας

    Μπορεί κάποιοι να μην έχουν… ξεπεράσει ακόμη το διαχωρισμό Foursquare και Swarm, ωστόσο το δεύτερο συνεχίζει να αποκτά νέα χαρακτηριστικά για όσους το προτιμούν για τα check-ins τους. Το νέο Swarm εμπλουτίζεται με περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας με τους φίλους σας, καθώς, πλέον, σας επιτρέπει να τους στέλνετε προσωπικά μηνύματα.

    Swarm

    Η επιλογή “Plans” απομακρύνεται και έρχεται στη θέση της μία περισσότερο… προσωπική επικοινωνία. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον φίλο σας ιδιωτικά, να στείλετε group messages ή αν προτιμάτε να στείλετε κάποιο μήνυμα που θα φτάσει σε όλους τους φίλους σας στην εφαρμογή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ακόμη και με άτομα που δε χρησιμοποιούν το app.

    Στο μήνυμά σας εμφανίζεται η τοποθεσία σας, έτσι ο φίλος σας μπορεί να δει στο χάρτη πού ακριβώς βρίσκεστε. Επιπλέον, υπάρχουν read receipts για να είστε σίγουροι ότι τα μηνύματά σας διαβάστηκαν.

    Η ομάδα του Swarm και του Foursquare υπόσχεται “περισσότερο fun” σε μελλοντικά updates, οπότε περιμένουμε και άλλες αλλαγές στις εφαρμογές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles