24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Swift Sharp: φορητός ακονιστής μαχαιριών και εργαλείων

    Ένα φοβερό gadget για όσους χρησιμοποιούν συχνά τα διάφορα μεταλλικά εργαλεία ή τα κουζινικά τους και θέλουν να τα διατηρούν πάντα κοφτερά, θα βρείτε στη γκάμα της Smart Electronics, μόνο με 5,90€ !!!

    Πρόκειται, για το Swift Sharp, ένα φορητό μηχάνημα ακονίσματος μεταλλικών αντικειμένων, το οποίο είναι πανεύκολο στη μεταφορά και τη χρήση και το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι 4 μπαταρίες 1,5V! Απλό ε; Το ίδιο απλό είναι και στη χρήση!

    Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα μικρό, αλλά ισχυρό μοτέρ το οποίο περιστρέφει με ταχύτητα δύο ειδικές πέτρες ακονίσματος, ικανές μέσα σε λίγα λεπτά να επαναφέρουν το μαχαίρι -απλό ή οδοντωτό- το σουγιά, το κοφτάκι, το ψαλίδι και γενικά οτιδήποτε διαθέτει μεταλλική «ακμή», σε άριστη κατάσταση, έτοιμο για απόλυτη χρήση!

    Έτσι, δε θα πετάξετε ποτέ ξανά στα άχρηστα, το μαχαίρι ή κάποιο εργαλείο, επειδή δεν κόβει πλέον, όπως όταν το αγοράσατε! Δείτε πως λειτουργεί το Swift Sharp στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

    Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να ακονίσουν με άνεση οτιδήποτε θέλουν χρησιμοποιώντας την πέτρα, αλλά και για τους αρχάριους, η χρήση είναι εξ’ ίσου απλή και εύκολη!

    Η συσκευή διαθέτει μια ειδική πλαστική κεφαλή που τοποθετείται πάνω από την πέτρα και έχει ειδικές εγκοπές, ανάλογα με το είδος της λεπίδας που θέλετε να τροχίσετε! Εσείς, απλά, το τοποθετείτε στην κατάλληλη εγκοπή και με ασφάλεια, χωρίς δηλαδή κίνδυνο να έρθει σε επαφή το χέρι σας με την πέτρα, μπορείτε να το κάνετε όσο κοφτερό θέλετε!

    Ακριβώς κάτω από την κεφαλή θα βρείτε και ένα πλαστικό υποδοχέα αποβλήτων που συλλέγει τα μεταλλικά ρινίσματα που προκύπτουν κατά το τρόχισμα, ώστε να μη χρειάζεται να σκουπίζετε μετά τον πάγκο ή το πάτωμα, παρά απλά να αδειάσετε το συρταράκι στα σκουπίδια!

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics για να έχετε μία πολύ οικονομική και εύχρηστη λύση για το τρόχισμα των αιχμηρών σας αντικειμένων, που θα τους δώσει νέα ζωή!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles