23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κολυμπώντας (κυριολεκτικά) στο χρήμα σαν τον Scrooge McDuck

    Υπάρχουν gadgets και ειδήσεις που μας κάνουν να σκεφτόμαστε πρακτικά και να εξετάζουμε τη χρησιμότητά τους στη ζωή μας και κάποιες άλλες συσκευές ή νέα για τα οποία διαβάζουμε και μας κάνουν απλά να… ονειρευόμαστε. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η είδηση σύμφωνα με την οποία ένα θησαυροφυλάκιο του 20ου αιώνα που βρίσκεται σε μία ελβετική τράπεζα, βγαίνει σε δημοπρασία μαζί με το πολύτιμο περιεχόμενό του, ώστε ο αγοραστής του να έχει τη δυνατότητα κυριολεκτικά να κολυμπήσει μέσα στο χρήμα. Σαν τον Scrooge McDuck, δηλαδή, αλλά στην πραγματικότητα…

    Scrooge McDuck 01

    Η θυρίδα αυτή που βρίσκεται σε μία τράπεζα, με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, διαθέτει 8 εκατομμύρια κέρματα, όλα σε ελβετικά νομίσματα των 5 σεντς. Πρόκειται για πάνω από 8 τόνους χρήματος αξίας 450.000 δολαρίων, στα οποία μπορείτε να κάνετε το… μπάνιο σας σαν άλλος Scrooge McDuck (ή εν πάσει περιπτώσει στην περίπτωσή μας απλά να το ονειρευτείτε).

    Scrooge McDuck 02

    Όποιος κερδίσει στη δημοπρασία το θησαυροφυλάκιο και το πολύτιμο περιεχόμενό του, έχει τη δυνατότητα να το μεταφέρει οπουδήποτε στον κόσμο, ώστε να φτιάξει εκεί μία υπερπολύτιμη πισίνα νομισμάτων.

    Scrooge McDuck 03

    Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά ακόμη περισσότερα μπορούν να μας πουν οι εικόνες που συνοδεύουν το θέμα, καθώς και το ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles