22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Swimmo. Το smartwatch που θα λατρέψουν οι φανατικοί κολυμβητές!

    Σίγουρα τα περισσότερα smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αδιάβροχα, αλλά αυτό συμβαίνει μέχρι ενός βαθμού. Ακόμη και οι ίδιοι κατασκευαστές συνήθως συνιστούν στους χρήστες να αποφεύγουν την πολύωρη επαφή με το νερό ακόμη και στην περίπτωση που μία συσκευή διαθέτει ειδική water resistant προστασία. Ωστόσο, μία εταιρεία αποφάσισε να δώσει λύση στο πρόβλημα μία και καλή, αναπτύσσοντας το Swimmo, ένα έξυπνο ρολόι, το οποίο θα απευθύνεται σε όλους τους φανατικούς φίλους της κολύμβησης.  Swimmo 1

    Το Swimmo είναι ένα ακόμη ενδιαφέρον tech project που τρέχει αυτή τη στιγμή στο Kickstarter και το οποίο σύμφωνα με τους δημιουργούς του πρόκειται για ένα smartwatch το οποίο εκτελεί όλες τις λειτουργίες που έχουμε συνηθίσει από αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι λοιπόν το Swimmo θα μπορεί να μετρά τους παλμούς της καρδιάς του χρήστη και την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων, ενώ παράλληλα θα διαθέτει μία σειρά από features που σίγουρα θα τραβούν το ενδιαφέρον των κολυμβητών, υπολογίζοντας τον ρυθμό και την ταχύτητα του χρήστη που βρίσκεται μέσα στο νερό. Επιπλέον, η εταιρεία ανάπτυξης του Swimmo θα διαθέτει μία σειρά από λειτουργίες που θα βοηθούν στην βελτίωση των κολυμβητικών ικανοτήτων του χρήστη του.  Μάλιστα, εκτός από τα παραπάνω το Swimmo θα υποστηρίζει και μία σειρά από social-based λειτουργίες μέσω του Swimmo app, μίας εφαρμογής που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του έξυπνου ρολογιού να γνωρίζονται μεταξύ τους και να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους στην κολύμβηση.

    Swimmo 2

    Το Swimmo κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει τον στόχο των 39.000 δολαρίων που είχαν θέσει οι δημιουργοί του και εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα του στο Kickstarter, κάνοντας click εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles