24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Switch: Νέο, πιο ωραίο και αναβαθμισμένο με OLED… Αλλά δεν πρόκειται για το Pro που περιμέναμε!

    Εδώ και αρκετό καιρό ακουγόταν πολύ έντονα η φήμη που ήθελε τη Nintendo να κυκλοφορεί μια Pro version του εξαιρετικά πετυχημένου Switch. Και πράγματι τελικά όπως αποδείχθηκε εκεί που υπήρχε καπνός… υπήρχε φωτιά (μάλλον στο περίπου). Συγκεκριμένα, η Nintendo προχώρησε στην ανακοίνωση ενός Switch με OLED display, λίγο μεγαλύτερη οθόνη στις 7 ίντσες, μια σημαντική αύξηση έχουμε στην εσωτερική μνήμη, η οποία πλέον ανέρχεται στα 64GB (από τα 32GB), σε ακόμη καλύτερη ηχητική ποιότητα, ένα ενσωματωμένο Ethernet port που βρίσκεται στο πίσω τμήμα του dock και ένα εμφανώς πιο βελτιωμένο και στιβαρό kickstand.

    Ωστόσο, προς απογοήτευση των φανατικών φίλων του Switch, αν και εμφανώς βελτιωμένο στα σημεία το νέο μοντέλο, ωστόσο δεν θα υποστηρίζει αναλύσεις 4Κ (ένα feature που το ακούγαμε όλο και περισσότερο). Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι το αναβαθμισμένο Switch θα εξακολουθεί να τρέχει στα 720p σε undocked mode και τα 1080p όταν είναι συνδεμένο με την τηλεόραση. Αν και σίγουρα, κάποιοι θα δυσαρεστηθούν, παρόλα αυτά πρόκειται για μια κίνηση χαμηλού ρίσκου για τον ιαπωνικό κολοσσό του gaming, από τη στιγμή που το Switch εξακολουθεί να πουλάει σαν παλαβό, σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα του.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo, το νέο αυτό Switch θα γίνει διαθέσιμο στις 8 Οκτωβρίου, με την τιμή του να φλερτάρει περίπου με τα 400 ευρώ (350 δολάρια αλλά θα πρέπει να υπολογίζουμε και το σχετικό «καπέλο» για την ελληνική αγορά). Όσον αφορά το Pro που όλοι οι Ninty fans αναζητούν, περισσότερα για αυτό μάλλον θα μάθουμε ενδεχομένως κάποια στιγμή μέσα στο 2022!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles