21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Συγκρίνοντας τις κάμερες των iPhone 5s και iPhone 5 στα άγρια τοπία της Παταγονίας!

    Ο Austin Mann είναι ένας ταξιδιωτικός φωτογράφος και διατηρεί ένα σχετικό blog. Επιπλέον, ωστόσο, φαίνεται ότι χρησιμοποιεί ως εργαλεία δουλειάς του τα iPhone, έχοντας κάνει, μάλιστα, πέρυσι ένα συγκριτικό test της κάμερας του iPhone 5 με το iPhone 4S στην Ισλανδία.

     

    iphone-5s-vs-5-patagonia

    Φέτος, επανέρχεται συγκρίνοντας το iPhone 5 με το νέο iPhone 5s, σε ένα διαφορετικό test στην Παταγονία. Υπέροχες εικόνες και από τα δύο κινητά, με τον Mann να τις τοποθετεί δίπλα δίπλα, αντιπαραθέτοντας τα χαρακτηριστικά των καμερών τους σε μοναδικά φωτογραφικά θέματα.

    Όπως μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε, η νέα πρόταση της Apple είναι βελτιωμένη σε αρκετά σημεία από τον προκάτοχό της. Ανάμεσα στα συμπεράσματά του περιλαμβάνονται πιο ισορροπημένες και καλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες, αλλά και περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας των photos του iPhone 5s, χωρίς να αλλοιωθούν τα στοιχεία τους.

    Δείτε λεπτομέρειες από το εντυπωσιακό συγκριτικό του Mann (μαζί με αναφορές στο 120FPS Slo Mo mode του iPhone 5s) στη σελίδα του εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles