21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Συλλογή με animated πορτρέτα φίλων πουλά ως NFTs ο Τζόνι Ντεπ

    Στο «χορό» των NFTs μπαίνουν όλο και περισσότεροι celebrities το τελευταίο διάστημα, με το δημοφιλή ηθοποιό Τζόνι Ντεπ να μην αποτελεί εξαίρεση. Ο διεθνής σταρ έκανε γνωστό ότι διαθέτει προς πώληση μια συλλογή με πορτρέτα φίλων του και ηρώων που έχει ζωγραφίσει ο ίδιος ως συλλογή NFTs, η οποία ονομάζεται Never Fear Truth. Η συλλογή αποτελείται από αυθεντικά έργα τέχνης του Αμερικανού ηθοποιού και παραγωγού, τα οποία έχουν γίνει animated και μετατράπηκαν σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που αγοράζονται και πωλούνται με χρήση τεχνολογίας blockchain.


    Τα πορτρέτα ανήκουν σε μεγάλους αστέρες του θεάματος, όπως οι των Μάρλον Μπράντο, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Χάντερ Σ. Τόμσον, Χιθ Λέτζερ, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, Τιμ Μπάρτον, του εκλιπόντος σκύλου του Ντεπ, Μουν, του ίδιου του ηθοποιού και ενός φανταστικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από τον γιο του και ονομάζεται Bunnyman.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το 25% των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε νοσηλευτικά ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις οργανώσεις, που υποστηρίζονται από τον Τζόνι Ντεπ ή από όσους απεικονίζονται στα έργα τέχνης.

    Διαβάστε επίσης: Κλασικά memes που έχουν πουληθεί ως NFTs (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles