12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Συλλογή με NFTs λάνσαρε ο οίκος Tiffany & Co.

    Το metaverse αποτελεί μια νέα πραγματικότητα που κερδίζει σταδιακά έδαφος και τα NFTs με τη σειρά τους έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότερες εταιρείες αποφασίζουν να μπουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και να λανσάρουν δικά τους NFTs. Εκτός από δημοφιλείς οίκους μόδας, όπως ο Gucci, ο οίκος κοσμημάτων Tiffany & Co. έκανε την είσοδό του στα NFTs και τα κρυπτονομίσματα μέσω κατά παραγγελίαν σχεδιασμένων CryptoPunk μενταγιόν από την κολεξιόν NFTiff της κοσμηματοποιίας σε συνεργασία με την Chain, την εταιρεία παροχής υπηρεσιών λογισμικού blockchain.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ένα CryptoPunk πάσο το οποίο τους επιτρέπει να παραγγείλουν ένα μενταγιόν εμπνευσμένο από pixel κολιέ του Tiffany, αλλά και μια ψηφιακή εκδοχή του ως NFT από την Chain. Μόνον 250 μπορούν να προμηθευθούν αυτό το πάσο – ο αριθμός είναι περιορισμένος – και μόνο τρία το πολύ ο καθένας. Η παράδοση του κάθε μενταγιόν γίνεται μέσα στη γνώριμη συσκευασία του οίκου.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί ο Elon… πάντα κερδίζει στο τέλος! (Άποψη) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles