16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Symantec Advanced Threat Protection: Με ένα «κλικ» αποκαθιστά τις επιθέσεις στο κυβερνοχώρο!

    Symantec ATP

    Σε μια περίοδο όπου τα ζητήματα ασφάλειας των επιχειρήσεων γίνονται όλο και πιο σύνθετα, η Symantec Corp. η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα λύση με την ονομασία Symantec Advanced Threat Protection, που μέσω μίας κεντρικής κονσόλας διαχείρισης και με ένα μόνο «κλικ», ανιχνεύει και αποκαθιστά προηγμένες απειλές βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις να αποκαλύψουν, να δώσουν προτεραιότητα και να αποκαταστήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά, κακόβουλες επιθέσεις σε όλα τα σημεία ελέγχου τους. Εκείνο που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και χαρακτηρίζει την λύση Symantec Advanced Threat Protection είναι ότι δεν απαιτείται και δεν χρειάζεται η εγκατάσταση νέων agents στα τερματικά.

    Ειδικότερα, το Symantec ATP δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα: Να αποκαλύπτουν το πλήρες φάσμα των απειλών από APTs μέχρι και επιθέσεις zero day στα τερματικά, στο δίκτυο και στα e-mail, με συνδυασμένο ανίχνευση των κομβικών σημείων, καθώς και αναζήτησης του περιβάλλοντος – Να δίνουν προτεραιότητα σε απειλές που πραγματικά αξίζουν προσοχής και να τις συσχετίζουν με τη βάση δεδομένων (threat intelligence) μεταξύ όλων των τοπικών σημείων ελέγχου, με όλα αυτά που καταγράφει συνεχώς η Symantec σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω μαζικής τηλεμετρίας – Να αποκαθιστούν τις απειλές γρήγορα μέσω ανάσχεσης των τερματικών και μπλοκάροντας νέα περιστατικά σε όλα τα σημεία ελέγχουμε ένα κλικ, από μία και μόνο κονσόλα και τελος να ενισχύουν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους σε Symantec Endpoint Security και Email Security.cloud, χωρίς να απαιτείται ανάπτυξη νέων endpoint agents.

    Δεδομένου ότι οι σημερινές σύνθετες απειλές, όπως ransomware, remote access trojans, advanced persistent threats  και επιθέσεις zero day, βρίσκονται σε έξαρση και οι ειδικοί στην ασφάλεια συστημάτων δεν μπορούν πλέον να βασίζονται μονάχα στη χρήση μεμονωμένων προϊόντων προστασίας σε κάθε σημείο ελέγχου για την αποτροπή τους. Παράλληλα, η αποκάλυψη μιας απειλής σε ένα τερματικό, στο δίκτυο και στην πύλη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μία χειροκίνητη και εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία, γεγονός που δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στους επιτιθέμενους. Το Symantec ATP συσχετίζει την ύποπτη δραστηριότητα σε όλα τα σημεία ελέγχου και ιεραρχεί τα γεγονότα που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο κίνδυνο για μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό. Μόλις αναγνωριστεί μία κρίσιμη απειλή, πλέον μπορεί να εντοπίζεται γρήγορα και συνεπώς να μπλοκάρονται και οι υπόλοιπες αντίστοιχες περιπτώσεις.

    Σημειώνεται ότι το Symantec Advanced Threat Protection θα είναι διαθέσιμο περί το τέλος του 2015, με τιμή λιανικής πώλησης τα 40 δολάρια ανά χρήστη ετησίως για προστασία ενός σημείου ελέγχου, 60 δολάρια ανά χρήστη ετησίως για προστασία δύο σημείων ελέγχου και 70 δολάρια ανά χρήστη ετησίως για προστασία τριών σημείων ελέγχου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles