18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Συνάντηση Αντιπροσωπειών CYS – ΕΛΟΤ στην Αθήνα

    Η διεύρυνση της συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας σε θέματα που αφορούν τον τομέα της τυποποίησης βρέθηκε στο επίκεντρο των επαφών που πραγματοποίησε  πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα. Αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) με την διεύθυνση του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ). Στη συνάντηση συμμετείχαν από Κυπριακής πλευράς η Διευθυντική ομάδα του CYS, και από Ελλαδικής ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Αναπληρωτής του μαζί με υπηρεσιακό προσωπικό.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σημειώθηκε ουσιαστική πρόοδος σε συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία θα οδηγήσουν εντός Νοεμβρίου στην επικαιροποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας που διατηρούν οι δύο Εθνικοί Οργανισμοί Τυποποίησης, με στόχο εντός του Δεκεμβρίου 2021 αυτό να υπογραφεί.

    Κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου του CYS, η Διοίκηση του ΕΛΟΤ θα επισκεφθεί την Κύπρο, με στόχο να σφραγισθεί η διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών. Όπως τόνισαν οι δύο Αντιπροσωπείες, η άριστη συνεργασία CYS-ΕΛΟΤ θα αποδειχθεί επωφελής για τους κοινωνικούς τους εταίρους στις δύο χώρες, αλλά και για την περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Επιπρόσθετα, υπογραμμίστηκε ότι οι δύο Οργανισμοί θα εργασθούν από κοινού για να εντείνουν την παρουσία και συνεργασία τους, τόσο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και διεθνώς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles