15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Synaptics @ CES 2017: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια των smartphones!

    Στη CES 2017, η Synaptics παρουσίασε έναν νέο τρόπο βιομετρικής αυθεντικοποίησης που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε smartphones, tablets αλλά και notebook PCs. Το νέο αυτό σύστημα, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία KeyLemon και θα ενσωματώνει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και σάρωσης αποτυπωμάτων, επιτρέποντας σε μια συσκευή να ξεκλειδώνει με πολλούς τρόπους, ανάλογα με το ποιος αποδεικνύεται πιο βολικός για το χρήστη. Το σύστημα παρέχει πρόσθετη ασφάλεια για τραπεζικές συναλλαγές και για άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.

    synapticsmultifactor

    Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα που περιγράφει το νέο σύστημα της Synaptics: «Η νέα μηχανή αυθεντικοποίησης της Synaptics συνδυάζει τα αποτελέσματα διαφορετικών μεθόδων αυθεντικοποίησης για να καταλήξει στην επικύρωση. Αυτό αυξάνει τη συνολική ασφάλεια καθώς και οι τεχνολογίες σάρωσης δακτυλικού αποτυπώματος και προσώπου για να λειτουργήσουν θα πρέπει να εκπληρώνονται κάποιες προϋποθέσεις».

    Κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος, είναι η χρήση τεχνολογίας που επιτρέπει τον διαχωρισμό μεταξύ αληθινών και πλαστών αποτυπωμάτων. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου από τη δική της μεριά, ελέγχει για τυχόν ανοιγοκλείσιμο των ματιών ή κίνηση του κεφαλιού, προκειμένου να περιορίσει την πιθανότητα απάτης. Πρόσφατα, η Synaptics είχε παρουσιάσει αισθητήρες οι οποίοι θα μπορούν να προχωρήσουν στη σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος μέσα από το γυαλί, κάτι που θα επιτρέπει την ενσωμάτωσή τους στις οθόνες.

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles