18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Συνεχίζει να επενδύει στο metaverse o Tommy Hilfiger – Δημιούργησε ομάδα από διεθνείς gamers

    Αρκετές είναι πλέον οι μεγάλες εταιρείες που επιχειρούν να διανύσουν τα πρώτα τους μέτρα στον ψηφιακό κόσμο και το brand Tommy Hilfiger δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε γνωστή η δημιουργία της Team Tommy, μιας ομάδας από 8 επιλεγμένους διεθνείς gamers, θα εκπροσωπήσει την κοινότητα του gaming σε πλατφόρμες streaming και ψυχαγωγίας. Με ήδη σημαντικούς ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι παίκτες θα συμμετέχουν σε εβδομαδιαία live streaming, εκδηλώσεις και συναντήσεις.

    Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

    «Δεν έχουμε ξανακάνει κάτι τέτοιο. Όχι μόνο είναι ένα συναρπαστικό βήμα για εμάς, καθώς μπαίνουμε στο metaverse, αλλά συνδεόμαστε και χτίζουμε σχέσεις με μια εντελώς νέα ομάδα θαυμαστών και καταναλωτών. Είμαι ενθουσιασμένος που μαθαίνω από αυτά τα δημιουργικά άτομα και εξερευνώ περισσότερο τον περίπλοκο κόσμο του gaming».

    Το brand ελπίζει ότι η πρωτοβουλία θα φέρει μια νέα προσέγγιση όσον αφορά τη συμμετοχή της κοινότητας και θα ενισχύσει τις φωνές των ανερχόμενων παικτών τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο. Κατά τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, ο Tommy Hilfiger θα υποστηρίξει τους παίκτες στη δημιουργία νέου περιεχομένου.

    Διαβάστε επίσης:

    Δείτε το απίθανο launch trailer του Ghostwire: Tokyo και… ετοιμαστείτε να τρομάξετε! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles