21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Συνεχίζει να σαρώνει! Ξεπέρασε το Spider-Man: No Way Home το νέο Avatar

    Διανύσαμε μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα όσον αφορά το παγκόσμιο box office, καθώς το Avatar: The Way of Water ξεπέρασε αρχικά τα 2 δισεκατομμύρια και κατάφερε να αντικαταστήσει το Spider-Man: No Way Home της Marvel στην 6η θέση της λίστας της κορυφαίας δεκάδας με τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

    Από την ημέρα της πρεμιέρας του μέσα στις γιορτές, το Avatar: The Way of Water σκαρφάλωσε πολύ γρήγορα στο box office, από τα 500 εκατ. στο 1 δις. δολάρια και από εκεί σχεδόν στα 2 δις. δολάρια.

    Επόμενος στόχος για το blockbuster του James Cameron είναι πλέον η 5η θέση του παγκόσμιου box office, στην οποία βρίσκεται το Infinity War, και η 4η θέση του The Force Awakens με 2,063 δισεκατομμύρια. Αν το επιτύχει αυτό ο James Cameron, θα είναι ο σκηνοθέτης με τις τρεις ταινίες στις πέντε πρώτες σε εισπράξεις διαχρονικά, αφού στην πρώτη θέση τοποθετείται το πρώτο Avatar με σχεδόν 3 δισεκατομμύρια, ενώ στην τρίτη θέση, πίσω από το Endgame των Avengers είναι ο Τιτανικός με 2,194 δισεκατομμύρια.

    Σημειώνεται ότι στα 13 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία «Avatar» και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, ο Cameron δημιούργησε τέσσερα sequel. Έχουν γυριστεί πλήρως δύο από αυτά, το «Avatar: The Way of Water » και «Avatar 3», ενώ μέρη του «Avatar 4» έχουν επίσης γυριστεί. Εάν το franchise του Cameron πάει σύμφωνα με το σχέδιο, τα γυρίσματα από το «Avatar 4» θα ολοκληρωθούν σύντομα και το «Avatar 5» θα γυριστεί από την αρχή στο σύνολό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Έγραψε ιστορία η Angela Bassett! Πρώτη Χρυσή Σφαίρα για ταινία της Marvel

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles