21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Συνεχίζεται η ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2 από το ουκρανικό studio GSC Game World

    Το ουκρανικό studio GSC Game World, που αναπτύσσει το πολυαναμενόμενο Stalker 2, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αναγκάστηκε να σταματήσει τις δραστηριότητές του.

    Το Μάρτιο, η εταιρεία με έδρα το Κίεβο, ανακοίνωσε ότι θα βάλει για λίγο το παιχνίδι στην “άκρη”, προκειμένου να βοηθήσει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους να επιβιώσουν. Τον ίδιο μήνα, το studio εγκατέστησε το προσωπικό του στην Πράγα και όλα δείχνουν ότι το Stalker 2 βρίσκεται ξανά υπό ανάπτυξη. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από έναν developer στο επίσημο Discord του παιχνιδιού.

    Όσον αφορά το πότε θα κυκλοφορήσει ο εν λόγω τίτλος, η GSC Game World ανέφερε ότι θα το δούμε στις 8 Δεκεμβρίου. Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος, η εταιρεία αποφάσισε επίσης να αλλάξει το όνομα του παιχνιδιού σε «Stalker 2: Heart of Chornobyl» και όχι “Chernobyl» που ήταν αρχικά, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την ουκρανική προφορά του ονόματος αντί για την ρωσική.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεαματική είσοδο στο gaming σχεδιάζει το TikTok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles