15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Θεαματική είσοδο στο gaming σχεδιάζει το TikTok

    Οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο διάστημα εφαρμόζουν αρκετές αλλαγές, προκειμένου να καταφέρουν να διατηρήσουν το αριθμό των χρηστών τους, αλλά και να προσελκύσουν το κοινό που εμφανίζεται διστακτικό. Νέες λειτουργίες και NFTs είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που κατέφθασαν στα social media. Τώρα, το TikTok ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω, μπαίνοντας στην κατηγορία του gaming.

    Η πληροφορία έγινε γνωστή από το πρακτορείο Reuters, όμως εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι οι δοκιμές των παιχνιδιών έχουν ήδη ξεκινήσει στο Βιετνάμ και σύντομα θα δούμε HTML5 mini-games να “προσγειώνονται” στο TikTok. Ο ίδιος ανέφερε:

    “Ψάχνουμε πάντα τρόπους για να εμπλουτίσουμε την πλατφόρμα και δοκιμάζουμε συχνά νέα χαρακτηριστικά που έχουν αξία για την κοινότητα”.

    Σκοπός είναι να αυξηθούν τα έσοδα από διαφημίσεις αλλά και να παραμένουν οι χρήστες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εντός της εφαρμογής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα games θα προέρχονται από τη μητρική εταιρία ByteDance. Το TikTok, βέβαια, δεν είναι το μόνο που “επενδύει” στο gaming. Σε ανάλογες κινήσεις έχουν ήδη προχωρήσει το Facebook και το Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Τις πωλήσεις των “πλατινένιων” τίτλων της αποκάλυψε η Capcom (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles