20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Συνεχίζονται τα γυρίσματα του Rust! Σε συμφωνία με τον Alec Baldwin η οικογένεια του θύματος

    Πριν από περίπου ένα χρόνο, όλος ο πλανήτης συγκλονίστηκε από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο πλατό της ταινίας Rust. Η άτυχη κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins έχασε τη ζωή της από σφαίρα, η οποία εξοστρακίστηκε από το όπλο που κρατούσε ο γνωστός ηθοποιός Alec Baldwin στο πλαίσιο των γυρισμάτων. Την ίδια στιγμή τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης του Rust, Joel Souza, από σφαίρα στον ώμο.

    Η ιστορία αυτή, σιγά σιγά οδεύει προς τη λύση της, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια της Hutchins ήρθε σε συμφωνία με τους παραγωγούς της ταινίας και τα γυρίσματα του Rust θα συνεχιστούν με τους ίδιους συντελεστές και παραγωγό το σύζυγο της αδικοχαμένης γυναίκας Matthew Hutchins. Η επανέναρξη των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2023, αφού οι συγγενείς του θύματος δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε κατηγορίες ή να αποδώσουν ευθύνες στους παραγωγούς ή τον Alec Baldwin.

    Σχετικά με τη συμφωνία που επετεύχθη ο Matthew Hutchins ανέφερε:

    «Όλοι πιστεύουμε ότι ο θάνατος της Χαλίνα ήταν ένα τρομερό ατύχημα. Είμαι ευγνώμων που οι παραγωγοί και η ψυχαγωγική κοινότητα συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στο τελευταίο έργο της».

    Διαβάστε επίσης:

    Black Panther: Wakanda Forever – Δείτε το νέο καταιγιστικό trailer που εκτοξεύει την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles