23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Συνεργασία Dropbox με Google: Ανακοινώνει integrations με Hangouts, Gmail και Drive apps

    To Dropbox θα αποκτήσει σύντομα δυνατότητα integration με κάποια από τα σημαντικότερα Google services, όπως αποκάλυψε η εταιρεία.

    dropbox-google-cloud

    Η εφαρμογή σχεδιάζει να αναπτύξει μία σειρά από integrations με άλλες πλατφόρμες, σε συνεργασία με το Google Cloud, αποσκοπώντας στη σύνδεσή του με τα εργαλεία και το περιεχόμενο της G Suite.

    Σύμφωνα με το Dropbox, αυτά τα integrations θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες, όταν τεθούν σε λειτουργία, επιτρέποντά τους να δημιουργούν, να ανοίγουν και να επεξεργάζονται Google Docs, Sheets και Slides files που είναι διαθέσιμα στο Dropbox.

    Από το Dropbox οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν και να επεξεργάζονται οποιαδήποτε συμβατά αρχεία απευθείας στα Google Docs, Sheets και Slides. Τέλος, οι Dropbox Business admins θα μπορούν να διαχειρίζονται Google Docs, Sheets και Slides ακριβώς σαν οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο στο Dropbox.

    Επιπλέον, το Dropbox ανέφερε ότι θα δημιουργήσει επιπρόσθετα G Suite integrations με το Gmail και το Hangouts Chat, πουθα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν και να δημιουργούν συνδέσμους αρχείων Dropbox απευθείας από το Gmail.

    Επίσης, χάρη στο νέο integration του Dropbox και του Google Hangouts Chat, οι χρήστες θα μπορούν να αναζητούν, να μοιράζονται, καθώς και να προβαίνουν σε προεπισκόπηση αρχείων Dropbox στο Hangouts.

    Όλες αυτές οι σημαντικές βελτιώσεις στο Dropbox θα τεθούν στη διάθεση των χρηστών, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles