21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία Hideo Kojima και Nasa για το ρολόι Space Ludens

    Μια νέα συνεργασία, που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Hideo Kojima, ο οποίος ένωσε τις δυνάμεις του με τη NASA και τη γνωστή εταιρεία ρολογιών Anicorn, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ρολόι.

    Όπως έγινε γνωστό, το ρολόι, που φέρει τη σφραγίδα της NASA, ονομάζεται “Space Ludens”, είναι ασημί και περιλαμβάνει μερικές χρυσές λεπτομέρειες. Στο εξωτερικό του περίβλημα αναγράφεται το μότο της Kojima Productions “From Sapiens to Ludens” και στο πίσω μέρος ο σειριακός αριθμός και η περιγραφή Space Ludens. Παράλληλα, στη συσκευασία του ρολογιού, όσοι το αποκτήσουν θα βρουν και μία μάσκα Ludens, εμπνευσμένη από τη μασκότ της εταιρείας.

    Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του ρολογιού, όμως θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

    Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρολόι στο video που ακολουθεί:

    Διαβάστε επίσης:

    Creative Sound Blaster Blaze V2: Όταν η απλότητα… γοητεύει! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles