22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία κορυφής ετοιμάζει η Continental με Google και IBM για την ανάπτυξη συστημάτων αυτόματης οδήγησης

    Όπως αναφέρει γερμανική εφημερίδα, η Continental, εταιρεία κατασκευής εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για αυτοκίνητα, είναι κοντά στο κλείσιμο συμφωνιών με την Google και την IBM για την ανάπτυξη αυτόνομων συστημάτων οδήγησης για οχήματα.

    automatedcar

    Αυτό σημειώνει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitun, αναφέροντας ότι η Continental θα αποκαλύψει τα προϊόντα αυτής της συνεργασίας πάρα πολύ άμεσα, στο πλαίσιο του Frankfurt Car Show το Σεπτέμβριο.

    Η Continental βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη Cisco, που αφορά συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης χωρίς οδηγό και μεταφοράς δεδομένων ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

    Η Google, από την πλευρά της, γνωρίζουμε ότι πραγματοποιεί -από το 2010 ακόμη- δοκιμές στα χωρίς οδηγό αυτοκίνητά της στην California, ενώ και η Continental έχει πραγματοποιήσει παρόμοια tests στη Nevada, σε συστήματα που βοηθούν τον οδηγό τους να πλοηγηθεί με μεγαλύτερη ευκολία. Οι δύο εταιρείες φαίνεται ότι τώρα είναι έτοιμες να συνεργαστούν, χωρίς να γνωρίζουμε όμως λεπτομέρειες για το αν θα αναπτύξουν μία καινούρια λύση μαζί ή θα “δουλέψουν” πάνω σ’ αυτές που έχουν ήδη δημιουργήσει. Το Σεπτέμβριο στο Frankfurt Car Show θα μάθουμε περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles