18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Συνεργασία τεχνολογικής κορυφής από τη WIND και το F2G με τη Xiaomi

    Κάθε μήνα κάτι νέο έρχεται στο Flames2Go για να εμπλουτίσει την εμπειρία των συνδρομητών του F2G. Από τον Νοέμβριο και για τους επόμενους 2 μήνες «θα βρέχει» μοναδικά tech δώρα από την Xiaomi [i] και το Flames2Go μέσα από μια πληθώρα διαγωνισμών! Πάνω από 100 νικητές θα  μυηθούν στον κόσμο της τεχνολογίας με τη Xiaomi με δώρα Smartphone, Robot Vaccumm Cleaners και Ηλεκτρικά Scooter!

    xiaomiall_800x400

    Κάθε μέρα ένας νικητής θα κερδίζει το νέο smartphone, Redmi 8A. 8πύρηνο, με οθόνη 6.2’’, μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh αλλά και το νέο σχεδιασμό Aura Wave της συσκευής, πρόκειται για το απόλυτο smartphone από τη Xiaomi.

    Κάθε βδομάδα το Flames2Go και η Xiaomi δίνουν τη δυνατότητα σε ένα συνδρομητή να καθαρίζει το σπίτι του με τον πιο smart τρόπο. Το Mi Robot Vaccum Cleaner, με έξυπνο σχεδιασμό διαδρομής, με απομακρυσμένο έλεγχο μέσω application και με σύστημα διεύθυνσης με laser θα λύσει τα χέρια των τυχερών νικητών.

    Τέλος, ένας τυχερός συνδρομητής θα μπορεί να μετακινείται στην πόλη με τον πιο ασφαλή και έξυπνο τρόπο. Με αυτονομία 45km, 3 λειτουργίες κίνησης και διπλό σύστημα πέδησης, το Mi Electric Scooter Pro είναι η λύση που θα κάνει τον υπερτυχερό να αποχωριστεί το αμάξι του.

    Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη, το F2G εμπλουτίζει καθημερινά τους διαγωνισμούς και τα δώρα που προσφέρει, ψάχνοντας τον ιδανικότερο τρόπο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των συνδρομητών της. Η συνεργασία με την Xiaomi θα μπορέσει να δώσει στους συνδρομητές την ευκαιρία να κερδίσουν καινοτόμα δώρα που θα τους φέρουν πιο κοντά στην εξέλιξη της τεχνολογίας.

    Το Κυνήγι των Flames συνεχίζεται μέσα από το myF2G app, διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές αλλά και online. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.wind.gr/gr/f2g/.

    [i] Περισσότερες πληροφορίες για τη Xiaomi μπορείτε να βρείτε στο https://www.xiaomi-greece.gr/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles