21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία της IBM με την CL8.com

    cl8 ibm

    Πολυμελής αντιπροσωπία της IBM Κύπρου με επικεφαλής τον Διευθυντή της εταιρείας κ. Μάριο Καπίρη, επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες τις εγκαταστάσεις της CL8.com στην Λεμεσό. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε παρουσίαση της γκάμας των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει σήμερα η CL8.com στους πελάτες της, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της CL8 κ. Πέτρο Γ. Οικονομίδη, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν διάφοροι τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δυο οργανισμών. H επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση της αντιπροσωπίας της IBM Κύπρου στο υπερσύγχρονο Tier-III Data Centre που διαθέτει η CL8 στην Λεμεσό.

    Ο κ. Μάριος Καπίρης, στο τέλος της επίσκεψης σχολίασε: «Είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς η συνεργασία με τεχνολογικά ανεπτυγμένα και πιστοποιημένα Data Center στην Κύπρο. Η CL8 κατέχει ισχυρή παρουσία στο χώρο της τεχνολογικής κοινότητας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κάτι που αποτελεί απαραίτητη συνιστώσα μιας επιτυχούς συνεργασίας και επιβεβαιώνει την απαρχή μιας νέας πορείας και καινοτόμων δράσεων στον τομέα της τεχνολογίας και της ανάπτυξης».

    Ο κ. Πέτρος Γ. Οικονομίδης, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της CL8.com είπε: «Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την ΙΒΜ που είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στον τομέα της τεχνολογίας.  Η συνεργασία αυτή, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην CL8.com οι κορυφαίες διεθνείς εταιρείες αναγνωρίζοντας την επιχειρηματική της αξία.  Πιστεύω ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα είναι τόσο εποικοδομητική όσο και αμοιβαία επωφελής».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles