15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία της Yellow Applications με τον Όμιλο MAP S.Platis

    MAP-S.Platis-Logo-copy

    Tην Yellow Applications επέλεξε ως ψηφιακό εταίρο ο Όμιλος MAP S.Platis, για τη ψηφιακή αυτοματοποίηση της Διαχείρισης του Ανθρωπίνου Δυναμικού. Αναλυτικότερα, η Yellow Applications, η οποία δραστηριοποιείται στη παροχή σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων που είναι βασισμένες στο CLOUD, έχει εφαρμόσει μέσω του Exelsys HCM μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού διαχείρισης του ανθρώπινου κεφαλαίου, η οποία προσφέρει στον Όμιλο MAP S.Platis, σαφή πλεονεκτήματα και εξαιρετική λειτουργικότητα.

    Ο κ. Παύλος Χαραλαμπίδης, HR Director του Ομίλου MAP S.Platis και Managing Director της θυγατρικής εταιρείας παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού MGR Human Resources Ltd, δήλωσε τα ακόλουθα: “Με τη συνεχή αύξηση των πελατών μας, τη ραγδαία επέκταση του Ομίλου και κατ’ επέκταση τη συνεχομένη αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού, αναγνωρίσαμε την ανάγκη εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης CLOUD πλατφόρμας λογισμικού. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Yellow Applications / Exelsys HCM με κριτήριο τη μακροχρόνια εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε θέματα σχετικών λογισμικών. Με την εφαρμογή της προτεινόμενης λύσης, αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες διαχείρισης των στελεχών και του προσωπικού μας και παράλληλα τους παρέχουμε τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης, βελτιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Με την εφαρμογή Exelsys HCM έχουμε επιπρόσθετα καλύψει όλα τα θέματα ασφάλειας δεδομένων των στελεχών και του προσωπικού μας και έχουμε δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες συμμόρφωσης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR.”

    Επιπρόσθετα και εκτιμώντας τις δυνατότητες του Exelsys HCM, ο κ. Χαραλαμπίδης σημειώνει ότι: “Η MGR Human Resources Ltd σκοπεύει να αξιοποιήσει το εν λόγω λογισμικό για παροχή των λύσεων που πηγάζουν μέσα από τις μελέτες ανθρώπινου δυναμικού που εκπονούνται για πελάτες της, σε ηλεκτρονική μορφή και μέσω του CLOUD με ευκολία και αμεσότητα.”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles