15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Συνεργάτης τεχνολογίας της Mensamed η SoftOne Κύπρου

    SoftOne logo

    Η Mensamed, εταιρεία προμήθειας εξοπλισμού και αναλώσιμων αισθητικής ιατρικής με δραστηριότητα στην Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης, επέλεξε τη SoftOne Κύπρου, ως συνεργάτη τεχνολογίας, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

    Πιο συγκεκριμένα, η SoftOne Κύπρου ολοκλήρωσε πρόσφατα την εγκατάσταση του λογισμικού Soft1 Cloud CRM, μέσω του οποίου ενοποιήθηκε η εμπορική και οικονομική διαχείριση της Mensamed, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται ευέλικτα και οικονομικά στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινής  της λειτουργίας. Παράλληλα, με τη λύση Soft1 Cloud CRM, τα στελέχη της Mensamed έχουν στη διάθεσή τους όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα που χρειάζονται ώστε να διαχειρίζονται αποδοτικά τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλεύονται άμεσα νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

    Σχολιάζοντας την εγκατάσταση του νέου λογισμικού, ο Biomedical Engineer και General Administrator της Mensamed, κ. Βασίλης Σπεντζάρης, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση του νέου μας λογισμικού, το οποίο μας έχει βοηθήσει ήδη να ενισχύσουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας. Ένα πλήθος δραστηριοτήτων έχει αυτοματοποιηθεί, ελαχιστοποιώντας τους χρόνους εκτέλεσης πολλών εταιρικών λειτουργιών».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles