20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα 23 της χρονιά γιόρτασε η VOLTE-TEL Communications!

    Η VOLTE-TEL Communications έκλεισε πρόσφατα τα 23 της χρόνια και οι άνθρωποι της θέλησαν να το γιορτάσουν με μια ξεχωριστή εκδήλωση. Το άκρως παρεϊστικό mood, η χαρούμενη ατμόσφαιρα και τα θετικά vibes των υπαλλήλων της VOLTE-TEL, απέδειξαν περίτρανα τους λόγους που η εταιρεία που ίδρυσε το 1999 ο Δημήτρης Μηλιόπουλος παραμένει στην κορυφή για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

    Από το 1999 μέχρι σήμερα η VOLTE-TEL Communications, παρέχει πανελλαδική κάλυψη σε επίπεδο χονδρικής πώλησης, σε χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα από τον χώρο της τεχνολογίας, προσφέροντας παράλληλα λύσεις τεχνικής υποστήριξης.

    Συγκεκριμένα, η VOLTE-TEL Communications δραστηριοποιείται στους τομείς: A) της εισαγωγής και εμπορίας εξαρτημάτων κινητής τηλεφωνίας, ανταλλακτικών και κινητών τηλεφώνων B) των σταθερών τηλεφώνων και των τηλεφωνικών κέντρων Γ) στις μηχανές γραφείου Δ) Μέσων αποθήκευσης και τέλος Ε) Service. To έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της VOLTE-TEL Communications ακολουθώντας μια καθαρά πελατοκεντρική φιλοσοφία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη, καταλαβαίνοντας το ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανοδική πορεία της VOLTE-TEL οφείλεται όχι μόνο στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και στην ευρεία γκάμα και στις άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η VOLTE-TEL έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους της χώρας μας (όπως η COSMOTE και η WIND), καθώς επίσης και με τις μεγαλύτερες ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων (όπως τα καταστήματα Γερμανός, Public, Media Markt, You.gr κ.α.).

    Ειδικότερα, η VOLTE-TEL Communications διαθέτει στην ελληνική αγορά τα πιο γνωστά και κορυφαία brands υψηλής τεχνολογίας όπως:  Apple, Samsung, Lenovo, Motorola, Xiaomi, Huawei, Alcatel, LG, Sony, HTC κ.ά.  Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο Internet: www.volte-tel.gr, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας με προτεινόμενες τιμές λιανικής.

    Από την μεριά μας ευχόμαστε στην VOLTE-TEL να τα εκατοστίσει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles