16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα αδιάβροχα Bluetooth Portable Speakers της JBL ακούστηκαν δυνατά για ακόμη μία χρονιά στην IFA!

    Δε νοείται ολοκληρωμένη κάλυψη της IFA, της μεγάλης τεχνολογικής έκθεσης του Βερολίνου η οποία ολοκληρώνεται σιγά σιγά για φέτος, χωρίς μία επίσκεψη στο εμβληματικό περίπτερο της harman, που βρίσκεται στο ραδιοφωνικό πύργο στην “καρδιά” του Berlin ExpoCenter City. Ένας πραγματικά ξεχωριστός χώρος, με όλα τα προϊόντα των harman & JBL διαθέσιμα για να τα δει ή να τα δοκιμάσει κάποιος.

    JBL adiavroxa

    Δε θα μπορούσαμε, για μία ακόμη χρονιά, βέβαια, να προσέξουμε τα ιδιαίτερα δημοφιλή Portable Speakers της JBL, τα οποία ξεχωρίζουν, καθώς είναι αδιάβροχα και συνδέονται με τις φορητές συσκευές σας συσκευές ασύρματα μέσω Bluetooth. Ανάμεσά τους και μία ολοκαίνουρια άφιξη, το JBL Charge 4. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

    JBL GO2

    JBL Go 2-02

    JBL Go 2-03

    JBL Go 2-05

    Το best seller -και της ελληνικής αγοράς- JBL GO2 διαθέτει μέγεθος που χωράει στην παλάμη σας και κόστος μόλις 34,99 ευρώ! Μπορεί να αναπαράγει μουσική για έως 5 ώρες, διαθέτει μικρόφωνο ακύρωσης θορύβων, ενώ διατίθεται σε 12 ξεχωριστά χρώματα.

    JBL CLIP3

    JBL Clip 3

    Με το χαρακτηριστικό clip που μπορεί να προσαρμόσει στα ρούχα, στη ζώνη ή στο σακίδιό σου, το CLIP3 είναι ο ιδανικός σας σύντροφος για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε κάθε -extreme ή όχι μόνο- απόδραση. Εξασφαλίζει έως και 10 ώρες λειτουργίας χάρη στην μπαταρία 1000mAh, ενώ σας επιτρέπει να λάβετε κλήσεις ακούγοντας με καθαρό, κρυστάλλινο ήχο του συνομιλητή σας. Το κόστος του είναι μόλις 59,99 ευρώ.

    JBL FLIP4

    JBL Flip4

    Με το κλασικό σχήμα κύλινδρου που έχει καθιερώσει τις προτάσεις της JBL, διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης έως 2 smartphones ή tablets, 12 ώρες αναπαραγωγής χάρη στην μπαταρία 3.000mAh, ενώ διαθέτει speaker phone και ενσωμάτωση Voice Assistant.

    JBL PULSE3

    JBL Pulse3

    JBL Pulse3-2

    Μία πρόταση που συνδυάζει 360 μοιρών μουσική με …360 μοιρών lightshow, κατάλληλη για πραγματικά party! Με μπαταρία που εξασφαλίζει 12 ώρες αναπαραγωγής, JBL Connect+ και δυνατότητα να συνδεθεί με άλλα PULSE 3 για συγχρονισμένο lightshow.  Το κόστος του φτάνει τα 199 ευρώ.

    JBL CHARGE4

    JBL Charge4

    JBL Charge4-2

    JBL Charge4-3

    Ο διάδοχος του CHARGE3 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην IFA 2018, διαθέτοντας μεταξύ άλων βελτιωμένη μπαταρία που διαρκεί 20 ώρες και λειτουργία ως powerbank, ενώ θα διατεθεί τον Οκτώβριο.

    JBL XTREME2

    JBL Xtreme2

    Διαθέτει μπαταρία 10.000mAh που διαρκεί έως και 15 ώρες και ιδιαίτερα “δυνατό” ηχείο με 4 drivers & 2 JBL Bass Radiators, ενώ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα και υλικό. Διαθέτει ακόμη ενσωματωμένα άγκιστρα, ανθεκτική μεταλλική βάση και πρόσθετο ανοιχτήρι μπουκαλιών στον ιμάντα μεταφοράς. Μπορείτε να συνδέσετε σ’ αυτό έως 100 ακόμη JBL ηχεία που υποστηρίζουν την τεχνολογία Connect+, ενώ το κόστος του φτάνει τα 299 ευρώ.

    JBL BOOMBOX

    JBL Boombox

    Ένα πραγματικό τέρας με μπαταρία 20.000mAh που σας επιτρέπει να παρτάρετε για έως και 24 ώρες, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα ακόμη και να φορτίσετε τις αγαπημένες σας συσκευές. Έχει εξαιρετικό μπάσο και δυνατότητα σύνδεσης έως και 100 ακόμη JBL ηχείων που υποστηρίζουν την τεχνολογία Connect+. Διαθέτει χερούλι για να το μεταφέρετε με ασφάλεια, ενώ το κόστος του είναι 499 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles