12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα ακουστικά της Aerial 7… τα σπάνε!

    Με απίθανο extreme design και ακουστική που τα… σπάει, τα μοντέλα headphones της Aerial 7 θα σας τρελάνουν. Πρώτον, γιατί δε μοιάζουν με οτιδήποτε άλλο έχετε δει στα καταστήματα και, δεύτερον, γιατί η ποιότητα ήχου τους ξεπερνά την κατηγορία τους. Δείτε κάποια από τα νέα μοντέλα της εταιρείας, μαζί μας.

    Tank Series


    Στιλ και ποιότητα ήχου ακουστικών DJ με τα μοντέλα Tank της Aerial 7. Σχεδιασμένα ώστε να σας προσφέρουν στιγμές ηχητικής πανδαισίας, απολαμβάνοντας από τα μπάσα έως την πιο υψηλή συχνότητα. Τα μαξιλαράκια τους είναι ιδιαίτερα ξεκούραστα για τα αυτιά σας, ενώ το ρυθμιζόμενο στήριγμα της κεφαλής τους εγγυάται την τέλεια εφαρμογή. Μπορούν να συνεργαστούν με πληθώρα συσκευών (MP3 player, Apple iPhone, iPod, Blackberry κ.ά), ενώ η τιμή τους φτάνει στα 69€.


    Phoenix Series


    Είναι μικρά αλλά απίστευτα ισχυρά, προσφέροντας δυνατό ήχο, που, συνήθως, περιμένετε από μεγαλύτερα DJ headphones. Με προσεγμένη κατασκευή από μία μείξη υλικών που ολοκληρώνεται με ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο πλαίσιο, πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα κεφαλής και βελούδινα μαξιλαράκια που κρατούν τα αυτιά σας ξεκούραστα. Ιδανικά για όλα τα MP3 player, iPod, iPhone, Blackberry ή άλλη φορητή συσκευή σας, κοστίζοντας μόλις 49 ευρώ.


    Sumo Series


    Ένα ζευγάρι ακουστικά-ψείρες από την Aerial 7, για να “ροκάρετε” όσο πιο διακριτικά γίνεται. Περιλαμβάνουν τρία διαφορετικά μεγέθη ear gel, ενώ, αν τα αγοράσετε, θα βγάλουν από την τσέπη σας μόλις 29 ευρώ.

    Δείτε περισσότερα στο www.aerial7.com

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles