15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα ακουστικά του καλοκαιριού σας είναι …RHA: T20 Wireless & MA650i & TrueConnect

    Με την εγγύηση του ονόματος RHA, εξαιρετική ποιότητα που αγγίζει αυτήν λύσεων που χρησιμοποιείτε στο σπίτι ή το studio, αλλά και τη φορητότητα που θα σας διευκολύνει να τα έχετε μαζί σας και στην πιο μακρινή απόδραση, οι προτάσεις που σας παρουσιάζουμε είναι πραγματικά ασυναγώνιστες και σας επιτρέπουν να ακούτε δυνατά τα πάντα, χωρίς να σας προβληματίζει το τι συμβαίνει στον περίγυρό σας.

    RHA T20 Wireless

    rha T20 Wireless

    Η ποιότητα συναντά την υψηλή τεχνολογία και τη φορητότητα στα T20 Wireless in-ear headphones της RHA. Πρόκειται για ένα σετ ακουστικών που κάνουν τη διαφορά, χάρη στον DualCoil driver κατασκευής της ίδιας της εταιρείας και αναβαθμισμένης έκδοσης ενός standard dynamic driver, προσθέτοντας επιπλέον πηνίο φωνής και προσαρμοσμένο διάφραγμα. Το αποτέλεσμα θα το καταλάβετε στα …αυτιά σας, καθώς προσφέρεται ήχος χωρίς παραμόρφωση σε κάθε συχνότητα (μπάσα, μέσα ή πρίμα), αλλά και μουσική με βάθος και κρυστάλλινες λεπτομέρειες. Διαθέτουν, επίσης, tuning filters με δυνατότητα προσαρμογής ανάμεσα σε διάφορες επιλογές, ανάλογα με το είδος μουσικής που ακούτε, ενώ έρχονται με 3.5mm connection, ώστε να είναι συμβατά με τις περισσότερες πηγές ήχου, αλλά και εύκαμπτο ασύρματο “λαιμό”. Επιπλέον, είναι συμβατά με τον υψηλής πιστότητας aptX codec και προσφέρουν 12 ώρες μπαταρίας. Φυσικά, χάρη στη σχεδίασή τους και το σασί από ανοξείδωτο ατσάλι, δεν προβληματίζουν το αυτί σας, απομονώνονας ταυτόχρονα τους εξωτερικούς θορύβους. Σημαντικό ότι στη συσκευασία θα βρείτε 10 ζευγάρια από μαξιλαράκια σε διάφορα στιλ και μεγέθη, ενώ περιλαμβάνεται ακόμη θήκη μεταφοράς, sports clip για το λαιμό, καθώς και κλιπ ιματισμού.

    RHA MA650i

    rha MA650i with Lightning

    Μία πανίσχυρη πρόταση in-ear headphones με την υπογραφή της RHA και πάλι, που διαθέτουν σύνδεση Lightning για τη χρήση με συσκευές της Apple (θα συντροφεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τα iPhone, iPad και iPod σας). Προσφέρουν πλήρη έλεγχο της Siri με ένα πλήκτρο μέσω remote, ενώ φυσικά διαθέτουν και μικρόφωνο, επιτρέποντας μία σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως υπαγόρευση κειμένου, γρήγορη κλήση αλλά και χρήση μηχανής αναζήτησης, ακρόαση μουσικών κομματιών και podcasts. Με αεροφωνικό σχεδιασμό, διοχετεύουν τον ήχο στο αυτί σας χωρίς παραμόρφωση, ενώ εμποδίζουν τον εξωτερικό θόρυβο. Το επεξεργασμένο αλουμίνιο προσδίδει ένα ιδιαίτερα κομψό φινίρισμα, ενώ διατηρεί τα ακουστικά ανθεκτικά στη φθορά. O εξειδικευμένος dynamic driver 380.1 της RHA παράγει ισχυρό πλήρες φάσμα ήχου, ενώ και σε αυτή την περίπτωση συναντάμε ποικιλία από ear tips στη συσκευασία σε διάφορα στυλ και μεγέθη.

    RHA TrueConnect

    rha TrueConnect

    Μία πρόταση που πιο …κομψή δε θα βρείτε. Τα TrueConnect συνδυάζουν κομψότητα και λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό με εξαιρετική ποιότητα κλήσεων και streaming. Παράλληλα, αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και ιδρώτα χάρη στην υποστήριξη του προτύπου IPX5, επιτρέπουν τον έξυπνο χειρισμό συσκευών και κλήσεων, ενώ διαθέτουν τεχνολογία που απομονώνει το του περιβάλλοντος. Η αυτονομία τους φτάνει τις 5 ώρες, αλλά και τις 20, μέσα στην charging case που θα βρείτε στη συσκευασία τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles