22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα αποκαλυπτήρια του 4πύρηνου iPad 3 θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη;

    Είναι επίσημο: η παρουσίαση του iPad 3 την Τετάρτη 7 Μαρτίου

    To νέας γενιάς iPad, το iPad3, θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και όχι στο San Fransisco όπως συνήθως και θα διαθέτει 4 πυρήνες. Αυτό αναφέρεται από τον ειδησεογραφικό οργανισμό CNBC, έπειτα από επαφή του με στέλεχος της Apple. Το CNBC δεν μετέδωσε περισσότερες πληροφορίες γι αυτό, καθώς και η παραπάνω είδηση, δόθηκε μέσω του λογαριασμού Twitter.

    H φήμες πληθαίνουν για το γεγονός ότι το iPad3 θα διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή, το A6, θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα σε LTE δίκτυα και η ανάλυσή του που θα επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει ακόμα πιο απροβλημάτιστα περιεχόμενο θα είναι στα 2,048×1536 pixels.

    Υπό αμφισβήτηση τίθεται, όμως, η πληροφορία για την πραγματοποίηση της παρουσίασης του iPad3 στη Νέα Υόρκη. Έμπειροι ρεπόρτερς που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα λένε πως το CNBC κάνει λάθος όσον αφορά την τοποθεσία και η παρουσίαση θα γίνει στο Σαν Φρανσίσκο, όπως συνήθως.

    Μεταξύ μας, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα χαρακτηριστικά του νέου iPad, η ημερομηνία διάθεσής του και φυσικά, η τιμή του. Ενδιαφέρον επίσης θα έχει αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν στην ίδιο event να παρουσιάζεται και μία νέα έκδοση του αρκετά δημοφιλούς set-top box της Apple TV.

    Οι πληροφορίες έρχονται από το BGR και φυσικά θεωρούνται πάρα μα πάρα πολύ αξιόπιστες.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles