19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα αξεσουάρ του smartphone σας έχουν πλέον ένα όνομα… Remax

    Αν αναζητάτε ποιοτικές λύσεις για τις φορητές συσκευές και τις ανάγκες τους, μία από τις καλύτερες επιλογές σας είναι τα προϊόντα της Remax, μίας ασιατικής εταιρείας με τεράστια εμπειρία και γκάμα προϊόντων που αφορούν φόρτιση, αντάπτορες, αξεσουάρ και gadgets για τις φορητές σας συσκευές, όπως επίσης και θήκες προστασίας.

    remax adaptor

    Η Remax διαθέτει προϊόντα που θα συντροφεύσουν το smartphone σας και θα απογειώσουν τις δυνατότητές του. Όπως Bluetooth headsets για ασύρματη επικοινωνία χωρίς περιορισμούς με στιλ και ελεύθερα χέρια.

    remax-bluetooth-adaptor

    Διαθέσιμα είναι και μία τεράστια γκάμα από καλώδια (όπως ligthning και USB Type-C) σε διάφορους τύπους και σε διάφορα χρώματα για συνδέσεις και μεταφορά δεδομένων χωρίς προβλήματα.

    remax-kalwdia

    Φυσικά, η χρήση των συσκευών σας στο χώρο του αυτοκινήτου είναι προτεραιότητα για τη Remax, που διαθέτει ποικιλία από αξεσουάρ όπως βάσεις αυτοκινήτου, αλλά και φορτιστές για ενέργεια εν κινήσει.

    vaseis-aytokinhtou-remax

    Και ακόμη έξυπνα powerbanks με στιλάτη εμφάνιση που θα σας σώσουν σε περίπτωση ανάγκης, αλλά και φορητά ηχεία για πάρτυ ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο.

    remax-thikes

    Διαθέσιμη υπάρχει τέλος και μία μεγάλη ποικιλία από θήκες κάθε είδους και από διάφορα υλικά (σιλικόνη, πολυκαρβονικό υλικό κ.ά.) για να προσωποποιήσετε τα iPhone 6 / 6 Plus ή iPhone 7 / 7 Plus, ανάλογα με το γούστο σας.

    Βρείτε πληροφορίες για τα προϊόντα της Remax για πελάτες χονδρικής πώλησης στο net-one.gr και για πελάτες λιανικής στο mynet-shop.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles