16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Xiaomi Mi Mix 2S: Portrait Mode, Multi-Frame Noise Reduction και 1080p@120fps Slow Motion video

    Η Xiaomi έχει ήδη επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι το νέο της smartphone, το Xiaomi Mi Mix 2S θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 27 Μαρτίου, αλλά εκτός από ορισμένα χαρακτηριστικά του, όπως το Qualcomm Snapdragon 845 SoC, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο. Το XDA Developers, μια από τις πιο έγκυρες ιστοσελίδες ενημέρωσης, ανακάλυψε πρόσφατα τα features με τα οποία θα εξοπλιστεί η συγκεκριμένη συσκευή. Πιο συγκεκριμένα έχουμε portrait mode, multi-frame noise reduction (MFNR) και slow motion 1080p videos στα 120fps.

    Xiaomi Mi Mix 2S

    Όπως ήδη γνωρίζετε το Portrait Mode είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές feature στις σύγχρονες κάμερες των smartphones. Ο προκάτοχος του Mi Mix 2s, το Mix 2, δεν είχε κάποιου είδους portrait mode και ο λόγος ήταν ότι δεν διέθετε διπλή κάμερα, αν και η Google είχε τονίσει ότι μπορούσε να γίνει μέσω software. Όπως ανακάλυψε το XDA Developers στο MIUI Camera APK της συσκευής, υπάρχει μια μέθοδος που ελέγχει αν το feature είναι ενεργοποιημένο.

    Xiaomi-Mi-Mix-2S-Camera-Watermark-1024x231

    Από την μεριά της η τεχνολογία Multi-frame noise reduction (MFNR), υπόσχεται να συμβάλλει στη μείωση του θορύβου των φωτογραφιών που θα λάβεις με τη συσκευή σου. Είναι διαθέσιμο αυτό το feature στο Qualcomm Spectra 280 ISP του Snapdragon 845, ενώ η ιστοσελίδα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι θα είναι παρόν στη MIUI Camera της συσκευής. Φυσικά, δεν θα απουσιάζει και η AI, η οποία αυτόματα θα αναγνωρίζει τη σκηνή και θα προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της κάμερας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Τέλος, το Xiaomi Mi Mix 2 προσφέρει δυνατότητα εγγραφής slow motion video 720p στα 120fps, ωστόσο στο Mi Mix 2S θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη δυνατότητα εγγραφής video 1080p στα 120fps (default) και 720p στα 240fps. Αυτά προς το παρόν, μείνετε συντονισμένοι στο Digitallife.gr για να ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής όταν αυτή θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 27 Μαρτίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles