15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα με μοναδικές προσφορές στα καταστήματα Κωτσόβολος!

    Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα με μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου από τα καταστήματα Κωτσόβολος! Η εταιρεία καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με το μήνυμα: «…τα δώρα είναι… ΜΕΛΛΟΝ», προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων σε προϊόντα τεχνολογίας, και όχι μόνο, από τις 24 Νοεμβρίου και για όλη την περίοδο των εορτών!

    tv-frame-1

    Μοναδικές προσφορές τόσο για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, όσο και για προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, αλλά και με δυνατότητα ευέλικτου τρόπου πληρωμής μέσω του προγράμματος «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος, περιμένουν όλους τους καταναλωτές για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Ειδικά από την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου και για 4 ημέρες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές, όπως: τηλεόραση Samsung 32 ιντσών μόνο €189, smartphone Samsung J1 μόνο €99, laptop Acer i3 μόνο €349, πλυντήριο 6 κιλών μόνο €199 και αφυγραντήρας 12 λίτρων μόνο €99! Οι συγκεκριμένες προσφορές θα ισχύουν έως τις 26/11 σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας ή έως 27/11 στο www.kotsovolos.gr.

    tv-frame-2-jpg

    Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Κωτσόβολος με χιούμορ και φρεσκάδα χρησιμοποιεί τα διασκεδαστικά ρομποτάκια τεχνολογίας, τα «ΜΕΛΛΟΝ», τα οποία καλούν μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν πρωτότυπα δώρα τεχνολογίας σε ένα από τα 95 καταστήματα του δικτύου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του εορταστικού ωραρίου οι επισκέπτες των καταστημάτων Κωτσόβολος θα συναντήσουν μια σειρά από διαδραστικά events με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, διαγωνισμούς και παιχνίδια για μεγάλους και παιδιά! Το blog της εταιρείας θα ανανεώνεται συνεχώς με ό,τι νέο συμβαίνει στα καταστήματα για να κρατά ενήμερους τους καταναλωτές. Γιατί… «Φέτος στον Κωτσόβολο τα δώρα και οι εκπλήξεις είναι… ΜΕΛΛΟΝ!»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles