15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα εφέ του War for the Planet of the Apes το κάνουν να φαίνεται απίστευτα πραγματικό!

    Σε μια προσπάθεια να συνεχίσει την επιτυχία της πρώτης ταινίας, το νέο War for the Planet of the Apes λέγεται ότι θα βελτιώσει τα ειδικά εφέ ακόμη περισσότερο, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο να έρθει ακόμη πιο κοντά στην πραγματικότητα. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες από την 20th Century Fox, επεξηγείται η επαναστατική τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στη νέα ταινία σε μια προσπάθεια να απογειώσουν την τέρψη των θεατών.

    andy serkis

    Ο σκηνοθέτης Matt Reeves, ο πρωταγωνιστής Andy Serkis, ο συμπαραγωγός Ryan Stafford και ο Joe Letteri, υπεύθυνος για τα οπτικά εφέ, συζητούν γι’ αυτά στο νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε. Χωρίς να μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη, έχουν να πουν τα καλύτερα για τη νέα ταινία και την προσπάθεια που έγινε πάνω στο χώρο αυτό. Τα αποτελέσματα φαίνεται ότι υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Στο βίντεο, περιλαμβάνονται σκηνές της ταινίας που αποδεικνύουν πόσο πραγματικός φαίνεται ο φανταστικός κόσμος που δημιουργήθηκε.

    Ο Serkins σχολιάζει μέσα στο βίντεο: «Φαίνεται, τρελά πραγματικό. Είναι η τέλεια τεχνολογία και θέλω να την φτάσω στα όρια των δυνατοτήτων της για να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική ταινία». Παράλληλα, οι άλλοι μέσα στο βίντεο εξηγούν ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω από την τεχνολογία, για να προκληθεί το συναίσθημα που βγάζουν προς τα έξω, τόσο αυτός όσο και το υπόλοιπο cast. Μάλιστα, ο Reeves αναφέρει για τον Serkins ότι είναι εξαίρετος ηθοποιός. Φυσικά, σε καμιά περίπτωση δε θέλουν να μειώσουν τη συνεισφορά της τεχνολογίας. Αναφερόμενος στην Weta, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα ειδικά εφέ περιγράφει την ομάδα ως την καλύτερη. Υπενθυμίζουμε, ότι η νέα ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Ιουλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles