23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα έξυπνα οικιακά συστήματα Somfy ήρθαν στην iStorm!

    Η Somfy, η οποία δημιουργήθηκε το 1969, είναι μια γαλλική ομάδα που ξεκίνησε από την περιοχή της Άνω Σαβοΐας, στην καρδιά της κοιλάδας Arve στην πόλη Cluses, μια πολύ σημαντική τοποθεσία για την βιομηχανία κοπής σιδήρου και χάλυβα. Παραμένοντας πιστή στις αξίες της, η Somfy σήμερα βρίσκεται σε πάνω από 60 χώρες και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης αυτοματισμού πορτών και παραθύρων για το σπίτι και την οικοδομική βιομηχανία, πουλώντας πάνω από 100 εκατομμύρια μοτέρ παγκοσμίως.

    istorm-somfy

    Κάθε μέρα, 400 μηχανικοί της Somfy εφευρίσκουν νέους τρόπους για να εξασφαλίσουν άνεση και ασφάλεια στο σπίτι.Και κάθε χρόνο, δημιουργούνται περίπου 400 ευρεσιτεχνίες από την επιθυμία τους να καινοτομήσουν, κάνοντας τη ζωή σας καλύτερη. Για παράδειγμα, η εφαρμογή οικιακού αυτοματισμού της Somfy TaHoma για να ελέγχετε όλες τις οικιακές συσκευές από το διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Αποκτήστε τα έξυπνα οικιακά συστήματα Somfy στα καταστήματα iStorm με έκπτωση 50 ευρώ και κάντε το σπίτι σας «έξυπνο». Δείτε περισσότερα εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles