20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τα Φονικό Όπλο και Εξορκιστής γίνονται σειρές

    Μεγάλες ανακοινώσεις είχαμε από το FOX όσο αφορά τα επερχόμενα τηλεοπτικά του projects αφού παρουσίασε 6 ολοκαίνουργιες παραγωγές. Οι δραματικές σειρές Α.P.B. και Pitch και οι κωμωδίες Making History και The Mick θα γεμίσουν το φιλόδοξο πρόγραμμα του καναλιού από την ερχόμενη σεζόν και αν και αυτές έχουν καιρό μέχρι να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, οι άλλες δύο το έκαναν με το καλήμερα. Ο Εξορκιστής και το Φονικό Όπλο είναι έτοιμες για να φορέσουν το τηλεοπτικό τους κοστούμι τη σεζόν 2016-2017 και να μας κάνουν να βουτήξουμε λίγο παραπάνω στη νοσταλγία.

    lethalexorcist

    Ο Εξορκιστής είχε ακουστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό πως οδεύει για τη μικρή οθόνη με τους παραγωγούς να γλυκοκοιτάζουν την τηλεοπτική προσαρμογή του βιβλίου του William Blatty επάνω στο οποίο βασίστηκε η θρυλική ταινία. Ονόματα όπως των Geena Davis, Ben Daniels, Kurt Egyiawan, Alfonso Herrera, Brianne Howey και Hannah Kasula έχουν συνδεθεί με το show αν και είναι ακόμα νωρίς για κάτι επίσημο.
    Και το Φονικό Όπλο ήταν έτοιμο να γίνει σειρά και να ανανεώσει την κινηματογραφική φόρμουλα σε κάτι πιο εβδομαδιαίο. Ο Clayne Crawford είναι ο βασικός υποψήφιος για να υποδυθεί τον Martin Riggs ενώ ο Damon Wayans Sr. θα αναλάβει τον ρόλο του Roger Murtaugh.

    Όσο αφορά το αστυνομικό δράμα A.P.B. αυτό θα ξεδιπλώνει την ιστορία ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας που θα βρεθεί να… αγοράζει ένα αστυνομικό τμήμα και να προσπαθεί να συνεργαστεί με βετεράνους αστυνομικούς, σε μία προσπάθεια να λύσει την υπόθεση δολοφονίας ενός αγαπημένου του προσώπου. Το Pitch από την άλλη θα είναι όλο μπέιζμπολ και θα ακολουθεί την πορεία της πρώτης γυναίκας πίτσερ στις μεγάλες κατηγορίες του αθλήματος που λατρεύουν οι αμερικανοί (και μόνο).
    Όσο αφορά τις κωμωδίες το Making History θα ακολουθεί τις περιπέτειες τριών φίλων που θα βρουν έναν τρόπο να ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και θα αποφασίσουν να επηρεάζουν το παρελθόν σε μία προσπάθεια να κάνουν καλύτερο το παρόν, ενώ το The Mick θα αφορά τη ζωή μίας γυναίκας που προσπαθεί να μεγαλώσει τα κακομαθημένα παιδιά της πλούσιας αδελφής της που έχει διαφύγει στο εξωτερικό για να γλυτώσει μία καταδίκη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles