16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα γενέθλια της Rihanna, ο Chris Brown και το retweet που εξοργίζει τους fans της…

    Η διάσημη star από τα Barbados κλείνει σήμερα τα 24 της χρόνια και το γιορτάζει στο Λονδίνο κάνοντας πρόβες για τα BRIT Awards 2012.

    Η πρόσφατη εμφάνιση της Rihanna στα Grammy 2012 "αναστάτωσε" τους θαυμαστές της (με την καλή έννοια)...

    Προλαβαίνει όμως να ασχολείται με το twitter της, απαντώντας στα “χρόνια πολλά” των θαυμαστών της. Ένα από αυτά επέλεξε να κάνει “RT”, απαντώντας ταυτόχρονα, και δεν αφορούσε κανέναν άλλο παρά τον πρώην αγαπημένο της, Chris Brown, η σχέση της με τον οποίο διακόπηκε με τον χειρότερο τρόπο, όταν αυτός την κακοποίησε άσχημα τις παραμονές της εμφάνισής τους στα Grammy του 2009.

    Rihanna @rihanna

    Thanks! RT @chrisbrown: HAPPY BIRTHDAY ROBYN!

    Η ιδέα της “επανασύνδεσης” των δυο τους δε φαίνεται, πάντως, να ενθουσιάζει θαυμαστές και τύπο, οι οποίοι -δικαίως- κάθε φορά που “φουντώνουν” οι σχετικές φήμες αντιδρούν με το χειρότερο τρόπο.

    Το performance του Chris Brown στα Grammy 2012 "πυροδότησε" ποικίλες αντιδράσεις καθώς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το "περιστατικό" με τη Rihanna τρία χρόνια πριν, τις παραμονές των βραβείων του 2009.

    Παρόμοιες αντιδράσεις υπάρχουν όμως και για τις πληροφορίες που θέλουν το πρώην ζευγάρι να “συμπράττει” και πάλι μουσικά, σε μία επανέκδοση του κομματιού “Birthday Cake” από το νέο CD της Rihanna “Talk that Talk”…

    Η Rihanna έχει δηλώσει, πάντως, πως της αρέσει να ζει επικίνδυνα και στο πλαίσιο αυτό διατηρεί “επαφή” με τον Chris Brown, παρά το άσχημο παρελθόν τους. Τι να πούμε εμείς… “περί ορέξεως κολοκυθόπιτα”.

    UPDATE 21/02: Το είπαν και το ‘καναν. Με αφορμή τα γενέθλια της Rihanna, “πείραξαν” επιτυχίες ο ένας του άλλου. Ο Chris Brown επιβεβαίωσε τις φήμες κυκλοφορώντας ένα remix του “Birthday Cake” της Rihanna, ενώ η ίδια ένα remix του κομματιού του “Turn up the music”. Φαίνεται πάντως πως οι αντιδράσεις του κόσμου προβληματίζουν τη δισκογραφική της Rihanna, η οποία το σκέφτεται πριν κυκλοφορήσει επίσημα το remix. Ε, εδώ που τα λέμε, καλά κάνει…

    Ακούστε τα remixes...

    YIKES!!!!!!!!!!!! from Mechanical Dummy on Vimeo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles