20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Tα γυρίσματα του Blade Runner 2 θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο

    Η επιστροφή του Blade Runner συζητιόταν εδώ και τέσσερα χρόνια, με πολλά studios και σεναριογράφους να προσπαθούν να εμπλακούν με το θέμα και να αναβιώσουν το sci-fi classic του Ridley Scott, μία από τις πλέον δύσκολες αποστολές που μπορεί να αναλάβει κανείς. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα έχουν ήδη μπει σε μία σειρά και η παραγωγή του φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Denis Villeneuve θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούλιο.

    Blade Runner

    O Villeneuve που ήταν πίσω από την κάμερα για τα πολύ καλά Sicario και Prisoners, θα σκηνοθετήσει φυσικά τον Harrison Ford (δεν του έφτανε η επιστροφή ως Han Solo τώρα θα παίξει και τον Deckard!) αλλά και τον Ryan Gosling που σίγουρα θα παίξει ξεχωριστό ρόλο στην ταινία το σενάριο της οποίας γράφει ο Hampton Fancher –έγραψε εκείνο του original του 1982- και ο Michael Green, που βασίζεται σε μία ιδέα του Fancher και του Scott. To φιλμ πιστεύεται πως θα λαμβάνει χώρα πολλές δεκαετίες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου φιλμ που ήταν τοποθετημένο χρονικά το 2019 και στο Λος Άντζελες.
    Η Sony Pictures έχει αναλάβει τα δικαιώματα διανομής σε ολόκληρο τον κόσμο εκτός από την Αμερική και τον Καναδά, εκεί όπου θα κυκλοφορήσει την ταινία η Warner Bros. Για ημερομηνία κυκλοφορίας μην την περιμένετε πριν το 2017, αν και πολλοί λένε πως για να μην συμπέσει τότε στα τέλη της χρόνιας με το Star Wars: Episode VIII, ίσως πάει για το 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles