16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα γυρίσματα του Prometheus 2 θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο

    Ενώ ακούγονται τα καλύτερα για το καινούργιο του φιλμ The Martian, o Ridley Scott έκανε γνωστό πως το επόμενο project του θα είναι το Prometheus 2. Οι πρώτες φήμες είχαν ακουστεί από τον Αύγουστο ωστόσο το επιβεβαίωσε και ο ίδιος στο Deadline.

    prometheus

    “O Fassbender θα το γυρίσει μαζί μου και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο” είπε ο Scott που δεν γνωρίζει ακόμα που θα στήσει τις κάμερες, με την Αυστραλία να είναι μία από τις βασικές υποψήφιες χώρες.
    Όσο για το τι θα πρέπει να περιμένουμε ως concept ο Scott είπε πως θα μπορούσε να πει “ξεχάστε το πρώτο φιλμ και προχωρήστε μπροστά” ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει από την στιγμή που το σενάριο τελείωσε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και ειδικότερα τη φράση “θέλω να πάω εκεί απ’ όπου ήρθαν αυτοί”, δηλαδή τους περίφημους “engineers”.

    Για την ακρίβεια ο Scott θέλει να εμβαθύνει στην ερώτηση “ποιος μας δημιούργησε;”. Ο Scott αρνείται πως η ύπαρξή μας βασίζεται σ’ ένα τυχαίο γεγονός, όπως και την άποψη πως δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες με ζωή. “Ακόμα και ο Stephen Hawking λέει πως δεν είναι σίγουρος. Δεν πιστεύει πλέον στο big bang” θα συμπληρώσει ο Scott που ετοιμάζεται για ένα ακόμα πολύ φιλόδοξο concept που θα θέσει κι άλλα φιλοσοφικουπαρξιακά ερωτήματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles