15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τα “γυρνάει” ο Elon Musk! Προσλήψεις αλλά όχι αυξήσεις το 2023 στην Tesla

    Πριν από μερικές μέρες, ο Elon Musk εξέφρασε την μεγάλη του ανησυχία για το μέλλον της οικονομίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στείλει email στους συνεργάτες του προκειμένου να «παγώσουν» τις προσλήψεις στην Tesla, σύμφωνα με το Reuters. Παράλληλα, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη θεώρησε απαραίτητο να μειώσει κατά 10% το προσωπικό στη γνωστή βιομηχανία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, γεγονός που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων.

    Όπως όλα δείχνουν όμως, ο Musk άλλαξε τελικά γνώμη και μέσα στο 2023 όχι μόνο δε θα προβεί σε απολύσεις αλλά θα προσλάβει προσωπικό. Ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση στο Twitter φροντίζει πάντως να ξεκαθαρίσει ότι η εταιρεία θα αυξήσει τους εργαζομένους, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών.

    Αρκετή συζήτηση έγινε το τελευταίο διάστημα και για το καθεστώς τηλεργασίας, που όπως φαίνεται ο Musk δεν είναι διατεθιμένος πλέον να ανεχτεί.

    «Όλοι στην Tesla πρέπει να περνούν τουλάχιστον 40 ώρες στο γραφείο την εβδομάδα», έγραψε σε άλλο email που εστάλη στους υπαλλήλους.

    «Εάν δεν εμφανιστείτε, θα υποθέσουμε ότι έχετε παραιτηθεί», προειδοποίησε ο Elon Musk.

    Διαβάστε επίσης:

    Διευκολύνει τις κλήσεις το Messenger με νέα λειτουργία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles