13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα headphones και earphones της 1More μαγνητίζουν τα βλέμματα στο Mobile Focus (ΜWC 2018)!

    Μπορεί το MWC να επικεντρώνεται παραδοσιακά σε mobile συσκευές και στο «αύριο» των τηλεπικοινωνιών, ωστόσο δεν λείπουν και άλλου τύπου συσκευές και mobile gadgets που αναμφίβολα… κλέβουν την παράσταση! Στο πλαίσιο του Mobile Focus, ενός event που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (της πρώτης μέρας που άνοιξε το MWC τις πύλες του) είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα μοναδικά και καινοτόμα gadgets και ενδιαφέροντα τεχνολογικά projects που βέβαια… ξεχωρίζουν! Στο Mobile Focus βρέθηκε και η 1More, μία εταιρεία που «ειδικεύεται» στον σχεδιασμό headphones και earphones που διακρίνονται για τον premium προσανατολισμό τους, αλλά και τα εντυπωσιακά tech specs τους!

    1more_pepcom1

    Δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στα ποιοτικά και premium υλικά κατασκευής, τα οποία προσφέρουν εκπληκτική crystal ηχητική απόδοση, αλλά και state of the art σχεδιασμό, τα headphones και earphones της 1More δικαίως έχουν αποσπάσει δεκάδες βραβεία και έχουν κερδίσει τις καρδιές τόσο των καταναλωτών όσο και των reviewers. Φέρνοντας την άνεση στο προσκήνιο και τον premium χαρακτήρα, τα εκπληκτικά προϊόντα της 1More σίγουρα επανακαθορίζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον φορητό ήχο. Ιδανικά τόσο για τα ταξίδια σας αλλά και για την καθημερινότητα σας, όλα τα ακουστικά της 1More προσφέρουν μία πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία! Εμείς τα γνωρίσαμε από κοντά στο Mobile Focus event και δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε σούπερ… ενθουσιασμένοι!

    Αντιπρόσωπος των προϊόντων της 1More στην χώρα μας είναι η Salas headphones.  

    1more-e1001-triple-driver-in-ear-headphones-for-apple-zpqg9e

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles