18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα Huawei P50 θα έχουν HarmonyOS ΚΑΙ Android!

    Η σειρά P50 της Huawei αναμένεται μέσα στο πρώτο μισό του 2021, ίσως και συντομότερα απ΄ότι υποδηλώνει αυτό το timeframe. Το ερώτημα, όμως, είναι ποιο λειτουργικό θα τρέχουν; Νέες διαρροές στο Twitter αποκαλύπτουν πως οι νέες συσκευές με το Kirin 9000 chipset θα τρέχουν τόσο το Android της Google, όσο και το HarmonyOS της Huawei!

    Στην Κίνα, τα P50 θα έχουν μόνο το HarmonyOS, το οποίο οι Κινέζοι είναι σίγουρο πως θα “αγκαλιάσουν”. Άλλωστε, η εξάρτησή τους από τα Google services είναι πολύ μικρότερη από του Δυτικού κόσμου. Δεν γνωρίζουμε αν τα δύο λειτουργικά θα είναι προεγκατεστημένα αμφότερα και ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει κατά την εκκίνηση της συσκευής ένα εκ των δύο, ή αν θα πωλούνται σε διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με το OS.

    H διαρροή αποκάλυψε, επίσης, οτι το P50 Pro θα έχει OLED οθόνη, το Kirin 9000, 8GB RAM, 128/256GB αποθηκευτικού χώρου και πενταπλή κάμερα στο πίσω μέρος, αλλά και hole notch. Το απλό P50 θα έχει 6/8GB RAM και 128/256GB UFS 3.0 χώρου, αλλά δεν ξέρουμε αν θα έχει το Kirin 9000 ή το Kirin 9000E chipset.

    Πηγή: Gizmochina

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles