20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Τα iPhone 300% πιο αξιόπιστα από τα Samsung

    Μπορεί τα iPhone να μην είναι τα smartphones με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, μία έρευνα, όμως, τώρα έρχεται να ισχυριστεί ότι είναι τα πιο αξιόπιστα.


    Πρόκειται για μία μελέτη της εταιρείας FixYa, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, και έχει ως θέμα της την αξιοπιστία των smartphones.

    Η έρευνα αξιοποίησε δεδομένα από 722.558 αναφορές προβλημάτων, συνδυάζοντάς τα με στοιχεία μεριδίων αγοράς από τη Statcounter, ώστε να ορίσει μία επίδοση αξιοπιστίας για τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphones.

    Και κάπως έτσι, η Apple βρέθηκε στην πρώτη θέση, όσον αφορά την αξιοπιστία της ,με σκορ 3.47, επίδοση 300% καλύτερη από αυτή της μεγαλύτερης ίσως ανταγωνίστριάς της της Samsung, που είχε σκορ 1.21 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση, βρέθηκε η Nokia με σκορ αξιοπιστίας 0.68 και στην τέταρτη η Motorola με 0.13.

    Όσον αφορά τώρα τα ζητήματα που οι χρήστες κατέγραψαν ως προβλήματα σε κάθε κατασκευαστή, φαίνεται ότι στα iPhone οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά και την έλλειψη νέων χαρακτηριστικών από τη συσκευή, με το τρίτο σημαντικότερο παράπονό τους να αφορά την “έλλειψη customization”. Αντίστοιχα, οι χρήστες της Samsung ανέφεραν ως σημαντικότερα προβλήματα για τις συσκευές τους, ζητήματα που σχετίζονται με το μικρόφωνο και το ηχείο τους.

    Οι κάτοχοι smartphones της Nokia, με τη σειρά τους, αναφέρθηκαν σε αργούς χρόνους απόκρισης και “φτωχό οικοσύστημα εφαρμογών” για τις συσκευές τους, ενώ οι χρήστες Motorola είχαν παράπονα που αφορούσαν τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και την οθόνη αφής.

    Δείτε όλο το πολύ ενδιαφέρον report της FixΥa εδώ

    Πηγή: BGR

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles