17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tα iPhone του 2020 θα διαθέτουν 6GB RAM; (φήμη)

    Είναι γνωστό ότι η Apple δεν πολυαναφέρεται στο πόσο της μνήμης που διαθέτει ένα iPhone της. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί η εταιρεία από το Cupertino επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο software και στο hardware στις συσκευές της. Αυτό μεταφράζεται στο ότι οι υπεύθυνοι της θέλουν να γνωρίζουν ακριβώς το πόση RAM χρειάζεται το κάθε iPhone για κάθε εφαρμογή και το πως μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση. Ωστόσο, από τη στιγμή που οι περισσότερες Android ναυαρχίδες φορούν ήδη 8GB RAM, ενδεχομένως τα 4GB των iPhone να φαίνονται… λίγα!

    Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές, η Apple σκέφτεται στα μελλοντικά μοντέλα της που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος που διανύουμε να ανεβάσει το συνολικό ποσό της μνήμης των νέων iPhone στα 6GB RAM. Οι συγκεκριμένες πηγές αναφέρουν ότι από τη στιγμή που θα υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις από το camera setup, η συσκευή θα «διψάει» για ακόμη περισσότερη μνήμη. Βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε διαφορετικό πόσο μνήμης RAM ανάλογα με το εκάστοτε μοντέλο κάτι που ίσως να δημιουργήσει προβλήματα σε εκείνους που θα λαμβάνουν ένα νέο update στο λειτουργικό iOS, με αποτέλεσμα να μην τους επαρκεί η διαθέσιμη μνήμη. Φυσικά, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα που να έχει επιβεβαιωθεί από τα παραπάνω, για αυτό καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι και να κάνουμε υπομονή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles