15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα JBL Sport Headphones βρίσκουν την θέση τους στα Fitness & Wellness Clubs της Holmes Place

    H WaveMotion Α.Ε, επίσημος διανομέας της JBL και η Holmes Place ανακοινώνουν τη συνεργασία τους. Η πλήρης γκάμα των JBL Sport Headphones θα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα μέλη των Holmes Place Clubs.

    Τα Holmes Place Clubs είναι αποκλειστικά και μόνο “fitness & wellness clubs” μελών με διεθνή παρουσία σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και αριθμούν περισσότερα από 300.000 μέλη, τα οποία, μέσα από τα Holmes Place, έχουν αναβαθμίσει το lifestyle τους και απολαμβάνουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Στην Ελλάδα υπάρχουν τρία health clubs, τα: Holmes Place Athens, Holmes Place Maroussi και Holmes Place Glyfada.

    Τα JBL Sport Headphones καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες ενός ενεργητικού τρόπου ζωής. Εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα του ήχου που διαθέτουν, τα JBL Sports Headphones έρχονται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και χρώματα με πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά. Με ειδικό σχεδιασμό ώστε να μη φεύγουν από την θέση τους όταν αθλούμαστε, είναι συμβατά με όλα τα smartphones καθώς συνδέονται με αυτά είτε με καλώδιο είτε ασύρματα μέσω Bluetooth σύνδεσης. Το καλώδιο των JBL Sport Headphones αντέχει στον ιδρώτα και αντανακλά στο σκοτάδι (σειρά JBL reflect) για να προσφέρει extra προστασία.

    619q5zz3l-l-_sl1500_

    Η συνεργασία της JBL με την Holmes Place προσφέρει για τα μέλη των Holmes Place Clubs μία σημαντική αποκλειστικότητα: τα νέα Under Armour Headphones WirelessEngineered by JBL.

    Τα ακουστικά UA Headphones Wireless είναι σχεδιασμένα από αθλητές για αθλητές και θέτουν τα νέα standards για το πώς πρέπει να σχεδιάζεται ένα sports ακουστικό. Αντέχουν στον ιδρώτα, σχεδιασμένα για να σας υποστηρίζουν ακόμα και στην πιο έντονη προσπάθεια, με την εγγύηση ότι θα είναι το πιο άνετο ακουστικό που χρησιμοποιήσατε ποτέ. Δεν θα σας κουράσουν, δεν θα φύγουν από την θέση τους και δεν θα σας δυσκολέψουν στην άσκησή σας. Τα UA Headphones Wireless διαθέτουν ένα control 3 πλήκτρων για να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας και είναι απολύτως συμβατά με iPhone & Android smartphones. Ενδυναμώστε την άσκησή σας με τον θρυλικό ήχο της JBL για να τελειώσετε ακόμα πιο δυνατοί.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles