21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα καλύτερα τρέιλερ της δεκαετίας που πέρασε σε ένα βίντεο

    Ένα mashup βίντεο από τις καλύτερες ταινίες των ετών 2010 – 2019 δημοσιεύτηκε από τον youtuber Sleepy Skunk. Ο ίδιος, ενώ συνηθίζει κάθε τέλος της χρονιάς να φτιάχνει ένα τέτοιο βίντεο με τα τρέιλερς των ταινιών της χρονιάς. Ωστόσο, αυτή τη φορά δημιούργησε ένα συγκεντρωτικό για την δεκαετία που αποχαιρετούμε.

    H εξαιρετική post apocalyptic ταίνία επιστημονικής φαντασίας Mad Max: Fury Road

    Αν και τα έτη από το 2010 μέχρι το 2019 είναι πολύ πρόσφατα, το βίντεο μας θύμισε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των 10s. Η δεκαετία που πέρασε δεν είχε τόσο δυνατές κινηματογραφικές στιγμές όσο τα 80s και τα 90s, κυκλοφόρησαν όμως εξαιρετικές ταινίες που σίγουρα θα αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ιστορία του κινηματογράφου.

    Μερικές από τις ταινίες που βλέπουμε στα στιγμιότυπα του βίντεο είναι το καθηλωτικό θρίλερ Hereditary (2018). Μία ταινία που αναβίωσε το genre των horror movies σε μία εποχή που τα θρίλερ αποτελούνται κυρίως από jump scares και σκοτεινά πλάνα.

    Μέσα στην δεκαετία του 2010 τα κινηματογραφικά εφέ έγιναν καλύτερα από ποτέ

    Άλλη ταινία που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε είναι το John Wick (2014) και τα sequels του. Οι ταινίες που μας έκαναν να ξανά αγαπήσουμε τον Keanu Reeves και μας προσέφεραν αυτό που ζητάμε από την κινηματογραφική μας εμπειρία: αδρεναλίνη, καλοστημένες σκηνές μάχες, προσεγμένη φωτογραφία και έναν χαρισματικό πρωταγωνιστή.

    Από το βίντεο που με τη σειρά του θυμίζει και το ίδιο ένα μεγάλο τρέιλερ, δεν λείπουν φυσικά οι ταινίες με σούπερ ήρωες. Οι παραγωγές -κυρίως- της Marvel αλλά και της DC αποτέλεσαν οι μεγαλύτερες box office επιτυχίες της δεκαετίας. Όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν και τα επόμενα χρόνια.

    Ακόμη, τέλος το βίντεο συμπεριλαμβάνει και τις ταινίες – έκπληξη της δεκαετίας, την συνέχεια του franchise του Star Wars. Οι fans των ταινιών ένιωσαν την νοσταλγία όταν βρέθηκαν ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες για να δουν και πάλι την οικογένεια Skywalker και τους απογόνους της σε δράση στο διαστημικό σύμπαν.

    Το συγκεντρωτικό βίντεο περιλαμβάνει τόσες αξιοσημείωτες ταινίες που καθόρισαν την δεκαετία που αποχαιρετήσαμε, που καθιστά την λίστα ατέλειωτη. Τελικά, η βιομηχανία του κινηματογράφου, αναμφισβήτητα, συνεχίζει δυναμικά.

    Δείτε το βίντεο του Sleepy Skunk παρακάτω

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles