14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα κορυφαία self-learning apps!

    Παίξε, γυμνάσου, διασκέδασε αλλά κυρίως… μάθε! Ρίξε μια ματιά και εγκατέστησε στη συσκευή σου τις κορυφαίες και “cool” self-learning εφαρμογές που ακολουθούν! Πίστεψε μας,  αυτά τα apps δεν θα πρέπει με τίποτα να λείπουν από τον αποθηκευτικό χώρο του smartphone σου!

     Yousician

    Δεν είναι ανάγκη να είσαι επαγγελματίας μουσικός για να λατρέψεις το Yousician. Το app προσφέρει με τον πιο εύκολο τρόπο τη δυνατότητα εκμάθησης κιθάρας,  πιάνου,  μπάσου και γιουκαλίλι. Παίζεις ένα όργανο ή τραγουδάς και στη συνέχεια λαμβάνεις feedback με το αποτέλεσμά σου.

    Pilates – Lumowell

    Η χρήση του Pilates – Lumowell σχεδόν «επιβάλλεται» μετά από κάθε Zoom meeting.  Πρόκειται για έναν εύχρηστο οδηγό οργάνωσης της γυμναστικής και μία βιβλιοθήκη ασκήσεων που με τη χρήση οπτικών οδηγιών αποφεύγονται τα λάθη.

    Duolingo

    Μια ξεχωριστή εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών με άμεσο και διαδραστικό τρόπο. Πολλά σημαία του Duolingo παρουσιάζονται σαν παιχνίδι και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρει κίνητρα για να συνεχίσεις το course, θέτοντας στόχους, bonus κ.λπ!

    Ιστορία app

    Πρωτοποριακή και δωρεάν εφαρμογή που απευθύνεται σε εξεταζόμενους του μαθήματος της Ιστορίας Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου των Ανθρωπιστικών Σπουδών και περιλαμβάνει ερωτήσεις Σωστού-Λάθους και Πολλαπλής Επιλογής βασισμένες στην προς εξέταση ύλη.

    Coursera

    Το Coursera είναι μια εταιρεία εκπαίδευσης που συνεργάζεται με όλα τα κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς στον κόσμο για να προσφέρουν online μαθήματα όλων των ειδικοτήτων.

    Udemy

    Η πλατφόρμα περιλαμβάνει περισσότερα από 45.000 μαθήματα που διδάσκονται από εμπειρογνώμονες (από οικονομικά και πληροφορική μέχρι μουσική και Υoga). Πολλά από αυτά είναι δωρεάν, ενώ προσφέρεται πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση τους.

    Clubhouse

    Το Clubhouse συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο hot και trending apps. Στην εν λόγω audio-chart εφαρμογή, ένας host ξεκινά μια συζήτηση στην οποία μπορείς να συμμετάσχεις ενεργά ή απλά να την απολαύσεις. Το app είναι διαθέσιμο μόνο σε iPhone και, για να μπορέσεις να εγγραφείς, χρειάζεσαι πρόσκληση από κάποιον που είναι ήδη μέλος.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles