19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα νέα ακουστικά της Sennheiser καταγράφουν 3D ήχο!

    Η Sennheiser είναι γνωστή για τα premium προϊόντα ήχου της, με εμπειρία πολλών δεκαετιών και πάντα δίνοντας έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και ήχου.

    Στα πλαίσια της IFA Global Press Conference που διεξήχθη στη Λισαβόνα, η Sennheiser παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το Ambeo Smart Headset της, αλλά και το Ambeo VR microphone.

    sennheiser ambeo smart headset (1)

    Το πρώτο είναι ουσιαστικά ένα σετ ακουστικών-“ψείρες”, το οποίο όμως έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Στην εξωτερική πλευρά των ακουστικών διαθέτει δύο μικρόφωνα, τα οποία καταγράφουν ήχο από το περιβάλλον του χρήστη, λαμβάνοντας υπ’όψιν και την προέλευσή του, ώστε έπειτα, κατά την αναπαραγωγή, να αποδίδεται “3D”.

    sennheiser ambeo smart headset (6)

    Έτσι, είναι ιδανικό για όσους κάνουν παραγωγή video (π.χ. YouTubers) ή και live streaming, για όσους θέλουν να καταγράψουν ακουστικά ένα μεγάλο γεγονός π.χ. μια συναυλία, για όσους παίζουν 3D games και εννοείται για όσους ασχολούνται με VR/AR εφαρμογές. Φυσικά, το AMBEO headset μπορεί και να αναπαράγει 3D ήχο, πέρα από το να τον καταγράφει, ενώ αν είστε συχνά με τα ακουστικά στο δρόμο, η λειτουργία “transparent hearing” αφήνει ήχους περιβάλλοντος να “περνούν” διακριτικά προς το αυτί σας, μαζί με τη μουσική, ώστε να αποφύγετε τους διάφορους κινδύνους (π.χ. αυτοκίνητα κ.λπ.)

    sennheiser ambeo smart headset (4)

    Το Ambeo VR mic είναι ένα premium μικρόφωνο, κυρίως για παραγωγούς VR περιεχομένου και γενικότερα videos όπου χρειάζεται 3D ήχος. Διαθέτει 4 διαφορετικούς ακουστικούς λήπτες, τοποθετημένους σε σχήμα τετράεδρου, ώστε να επιτυγχάνει 360 καταγραφή.

    sennheiser ambeo smart headset (5)

    Το AMBEO smart headset είναι διαθέσιμο μόνο για iPhone/iPad με Lightning connector και θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά εντός του 2017 έναντι €249.

    Η φετινή IFA 2017 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο 1-6 Σεπτεμβρίου. Θα είμαστε εκεί και θα σας μεταφέρουμε τα τεκταινόμενα και πολλά νέα προϊόντα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles